DE ULTIMATIVE BATMAN GADGETS- HVORFOR ELEKTRONISTA ELSKER FLAGERMUSEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Så har jeg fået den set- Batman- The Dark Knight Rises. Og den var lige så fantastisk som jeg havde håbet på. Den ultimative kamp mellem det gode og det onde og proppet med gadgets!

Sort, kold, håbefuld, skræmmende, lækre Christian Bale, grim grim skurk (tænk Hannibal Lector møder Darth Vader) masser af spænding og ikke mindst fuld af gadgets! Batman er lige nu min yndlingssuperhelt bare pga det grej han har i garagen. (Selvom mit hjerte nok altid vil ligge hos Wolverine- og han har grejet lige ved hånden).

En af de ting jeg ihvertfald konkluderede under filmen var at Bat-biken simpelthen er mere cool end Tron- lys-biken, som jeg ellers altid har haft en svaghed for. Nå men jeg bliver simpelthen nød til at dele lidt af Batmans legetøj. Watch and enjoy!

Batman kastestjerne- den ultimative branding. Lige i nakken.
Lucky girl Catwomen får en tur på the bat-pod kværnen
The Bat- Bruce Waynes flyvende powergadget
Batman dragten- pecs som stål

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 2 =

No Comments Yet.