5 TING DU SKAL KENDE UNDER OL – GEAR OG APPS

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Sportsånden er over os og alt summer af OL. Vi har fundet sportgear og apps, så du kan nyde OL i London til fulde!

1. London 2012 Results App

Der findes naturligvis par apps, der gør det nemmere at holde styr på, hvad der sker hvornår, når de 302 medaljer skal uddeles i løbet af dette OL. En af dem er London 2012 Results App, der giver det store overblik over hvilke lande der har vundet flest medaljer, hvornår de forskellige idrætsgrene foregår og meget mere. En smart ting er, at man kan sætte påmindelser på, så man ikke lige misser den der vigtige håndboldkamp.

App’en findes gratis til Android, iPhone og Windows Phone.

2. Samsung: Take Part 2012

Samsung, der er sponsor for OL (hvilket man tydeligt så i åbningsceremonien- aldrig før så mange Galaxy telefoner på ét sted før), har lavet app’en Take Part 2012, der indeholder nogle ret cool augmented reality og 3D-spil, du kan fordrive tiden med, når du venter på yndlingsdisciplinerne. Her kan du blandt andet skyde med bue og pil, løbe 100 meter sprint. Har du lyst, kan du lave dit eget lille mini-OL ved at sende udfordringer i de forskellige discipliner til dine venner og se, hvem der er best til digitalt hækkeløb eller skyde lerduer.

Denne app er gratis, men fås kun til Android.

3. Officiel merchandise

OL i London 2012 har naturligvis sin egen online shop, med et utal af merchandise, såsom et lækkert OL-sleeve til din tablet til cirka 130 kr.

Se flere sleeves her.

Befinder du dig i London og skal se en masse sport live, er det måske meget smart at købe denne kikkert med det officielle London 2012 på, så du bedre kan følge med i, hvad der sker. Kikkerten ligger i den dyre ende – næsten 2300 kr. Til gengæld er den lavet af Nikon og man skulle eftersigende komme 10 gange tættere på den sportslige action ved at kigge gennem denne.

 

4. Monster Inspiration Headphones med Dannebrog

Skal du på farten, kan du også flashe dine nationalitet med et par Monster hovedtelefoner. Hvis du køber et par af modellen Inspiration, kan du nemlig gratis få Dannebrog med som du kan sætte på hovedtelefonerne.

 

Du finder dem lige her, hvor du også kan se alle de forskellige flag.

5. Google holder dig opdateret

En sjov lille detalje som Google har lavet er, at hvis du søger på OL, kommer der i højre side af skærmbilledet en masse nyttig information. Blandt andet hvor mange medaljer de enkelte lande har vundet, samt et program over dagens begivenheder i dansk tid og det er nemt at klikke sig videre til uddybende detaljer.

Derudover har Google hver dag en ny doodle i OL-tema, der klart er værd at tjekke ud.

Er du faldet over andre sjove og praktiske OL gadgets og apps?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × five =

1 Comment
  • Chris
    august 5, 2012

    Kikkerten er helt klart et must have.