Den vildeste køkkengadget: Automatisk drivhus i køkkenet

1 Min læsning

Drømmer du om friske krydderurter året rundt, har god plads i køkkenet og en stor pengepung, så er det automatiske krydderurteskab fra Urban Cultivator lige noget for dig.

Urban Cultivator er din egen automatiserede indendørs køkkenhave. Du kan dyrke spirer, urter, grøntsager og blomster i kultivatoren. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte Urban Cultivator til postevand. Placér derefter de færdigsåede frøplader i kultivatoren. Og programmér displayet. Derefter klarer kultivatoren resten.

Kultivatoren sørger automatisk for den rette vanding og lysforhold. Og kort tid efter har du de første urter klar. Du har altid friske krydderurter og blomster lige ved hånden og kan høste dem hele året rundt.

Designet af Urban Cultivator er ret lækkert. Den fås både i en indbygget udgave, der passer under din bordplade og i en fristående model, samt i en større udgave til restauranter.

Urban_Cultivator
Urban Cultivator koster 29.000 kr, men så får du også det ultimative skab til at dyrke krydderurter i.

Læs mere på Urbancultivator.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + 17 =

No Comments Yet.