Denne måtte er et super effektivt vækkeur

2 Min læsning

Hvis I også hører til dem, der har vanskeligt ved at komme ud fra dynerne, skulle I overveje Ruggie. I kan kun stoppe ringetonen, hvis I stiller jer på måtten med begge fødder.

ruggie foto til elektronista igen 1

Der er utallige måder at blive vækket op om morgenen – og sikkert også nogle, som skal gøre det nemmere at få det halvvågne mennesker op fra de lune dyner.

Nogle metoder er meget støjende, og de mest effektive er formentlig dem, vi har set i f.eks. ”Flintstone”-tegnefilmene. De gokker en i nøden, hvis man ikke vågner.

Det nyeste påfund i den genre er dørmåtten Ruggie.

Den indeholder vækkeur og en irriterende ringeklokke – og Ruggie stopper ikke sin infernalske larm, før man rejser sig fra sengen og stiller sig med begge ben på måtten.

Når man er landet opret stående på måtten, begynder Ruggie sågar at tale til den søvndrukne. Roser ham eller hende for at være stået op så punktligt og problemfrit.

Al betjening af måtten foregår på små knapper i kanten, og Ruggie skal med jævne mellemrum have sit indbyggede batteri opladet via USB kabel.

Markedsføringsteamet bag Ruggie er ganske iderige. F.eks. har de lavet en liste over, hvor længe berømte mennesker sover. De glemmer dog – sjovt nok – at fortælle, hvordan disse mennesker vågner op om morgenen:

• Barack Obama sover 6 timer hver nat.
• Bill Gates i 7 timer.
• Elon Musk (Tesla) i 6 timer.
• Winston Churchill i 7 timer.
• Arnold Schwarzenegger i 6 timer.

Ruggie-vækkemåtten kan i øjeblikket forudbestilles for 82 USD – det er ca. 575 kroner. Med i prisen følger bl.a. en e-bog om at blive vækket effektivt om morgenen.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + thirteen =

No Comments Yet.