Der findes en app til det meste – også til bedre oralsex

2 Min læsning

Det var selvfølgelig kun et spørgsmål om tid,  før nogen parrede selvhjælpsbøgerne med en app. “Lickster” er oralsex app’en, der forbedrer dine tungefærdigheder.

Alle med evnen til at kode har evnen til at skabe den næste store app. Mark Zuckerberg viste verden, hvad en idé kan blive til, og menneskerne bag Instagram, Tinder og Snapchat har vist os, hvor lukrative “simple” apps kan være. Hvis du ikke har taget dig tid til arbejde innovativt og kreativt med kodning og apps, så er det på tide. Vi bruger nemlig teknologi, herunder iPhonen, som guide til alt, så hvorfor ikke også til at hjælpe os med at blive bedre elskere.

Folkene bag YouTube-kanalen The Kloons har bragt denne parring ind i soveværelset og introducerede app’en Lickster, der med det samme gik viralt. App’en er her for at lære dig alt, du behøver at vide om oralsex. Fra novice til professionel. For alle kan vel lære en ting eller to, når det kommer til kunsten at tilfredsstille.

For dem, der har en fetich for det “naturlige”, kan Lickster dog synes som en ubehagelig teknologisk udvikling. Der er da også et aber dabei; for hvis børn lærer alt om sex fra porno og alt om oralsex-teknikker fra Siri, hvad sker der så med den oplevede krop og med de kropslige og intime, seksuelle erfaringer?

Mennesket som cyborg
Teknologier som briller, sko, dronen og iPhonen, forlænger kroppens naturlige funktioner. Teknologien bliver en væsentlig del af den måde, vi navigerer i verden på. Vores iPhone hjælper os til at finde vej, den hjælper os til jage og samle vores mad, den hjælper os endda med at vælge vores partnere, så der er vel ingen grund til, at den ikke bør hjælpe os som elskere?

Inden du giver dig i kast med at forbedre dine tungefærdigheder, er det værd at skænke den gode hygiejne en tanke. Fx kan det anbefales at afspritte skærmen inden brug eller påføre en form for beskyttelse, mens du tester din tunge. Mobiltelefoner kan nemlig indeholde flere bakterier end de fleste toiletsæder.

The Kloons har de sidste seks år spyttet satirisk og super komisk indhold ud på YouTube, men videoen her er næsten ’over the top’.

Tjek den ud!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + 17 =

1 Comment
  • Otto Nadolny
    april 5, 2017

    At slikke en touchscreen svarer lidt til at slikke et lokumsbræt eller en pengeseddel. Bon appetit.
    Hvad er der for øvrigt i vejen med at læse en god gammeldaws bog om emnet eller tale med en lesbisk kvinde om sagen?