Når spilfans forvandler sig til deres yndlingsfigurer

2 Min læsning

Cosplay-kulturen er en essentiel del af den moderne nørdkultur, og især spil har en dedikeret cosplay-gruppe. Vi kigger på nogle af de allermest imponerende af dem.

Horizon-Zero-Dawn

Der er dem, som elsker at spille spil, og så er der dem, der elsker at klæde sig ud som karakterer i spillene. Det sidste hedder cosplayers, og de er en essentiel del af moderne nørdkultur. Til store messer som Comic-Con og PAX er de ikke bare de mest dedikerede fans, men de er tæt på hovedattraktionen. For når de forvander sig til deres favoritfigurer fra spillenes verden, så gøres det med et øje for detaljer og kvalitet, som er vanvittigt imponerende.

Norske Anne og robot-dinoerne

En af dem, som har fået rigtig meget opmærksomhed i cosplay-verden, på det seneste er norske Anne Torstensen. Hun har klædt sig ud som mange forskellige personer fra mange forskellige spil, men det som har givet hende mest opmærksomhed på det seneste er, når hun bliver til hovedpersonen bag det kommende Playstation spil – Horizon: Zero Dawn, der udkommer til marts.

Her bliver Anne til figuren Aloy, som i spillet er en del af en stamme, der jager i vildmarken og forsøger at overleve i en nådesløs verden, mange hundrede efter at verden gik under. Du kan se en video af Anne Torstensen som Aloy lige her:

 

Make-up tutorials og fuld fan-dedikation

Cosplay-kulturen er dog ikke kun isoleret til de fans, som klæder sig ud. Der er også alle dem, som viser omverden, hvordan de selv kan forvandle sig til deres favoritfigurer fra spil.

Som foreksempel spillet Dishonored 2, hvor heltinden Emily Kaldwin har et meget unikt visuelt udtryk og at genskabe det kan blive lidt af en udfordring. Men det er netop, hvad Christina Erring gør i sine YouTube-videoer og blog – viser dig hvordan du kan blive til dine favoritfigurer.

Du kan se Christinas make-up tutorial her:

https://www.youtube.com/watch?v=V7SRLqpaXWc

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + 16 =

No Comments Yet.