Varm ørerne og hør musik

1 Min læsning

Den nye Wireless Musical-hue indeholder små trådløse højttalere og en mikrofon.

Februar er huetid. Temperaturerne lave og vinden ofte kraftig.

De færreste kan nøjes med at varme ørerne med musik fra hoved- eller øretelefoner. Der skal mere til.

Det kunne f.eks. være denne praktiske nye Wireless Musical hue fra Sky Innovations. Den varmer nemlig ører og hoved på samme tid – og leverer streamet musik til øregangen.

På siderne af strikhuen er indsyet superflade højttalerenheder, der spiller gennem stoffet. Ligesom på langt større højttalere. Huen kan samtidig fungere som håndfri telefon. Foran på huen sidder nemlig en mikrofon.

Kvaliteten skulle være lige så god som på ok øretelefoner, men med den forskel at Sky-huen ikke lukker øret helt af. Man kan godt høre, hvad der sker omkring en. Praktisk i trafikken.

Musikken styres enten ved hjælp af små touch-knapper på huens kant eller fra en app på den smartphone, man har liggende i lommen eller tasken. Det samme gør modtagelse af et opkald via trådløst Bluetooth fra mobilen.

Har man en ny iPhone, kan man kalde på den personlige assistent Siri og lade hende ordne tingene ved hjælp af brugerens stemmekommandoer. Wireless Musical Beanie koster kun 28 USD – ca. 200  kroner….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 − 1 =

No Comments Yet.