Fløjt efter hjælp via internettet

2 Min læsning

Smart Whistle kan ikke kun støje. Fløjten har trådløst Bluetooth og kan slå alarm over din smartphone.

Jeg ved ikke, hvor mange der løber rundt med en fløjte om halsen eller i lommen. Med mindre måske, at de er dommere i fodbold, håndbold eller ishockey i deres fritid.

Men måske mange skulle overveje at købe verdens første smarte fløjte fra GEKO. Den kan nemlig ikke kun larme, når man puster i den. Fløjten kan også bruges som online alarm, der via mobiltelefonen advarer pårørende, kolleger og venner om, at noget er galt.

Smart Whistle rummer trådløs Bluetooth: Når man enten puster i mere end to sekunder i den eller trykker lige så længe på fløjtens knap, vil den nye gadget tage kontakt til ens smartphone og sende et SOS via den.

I den medfølgende app kan man indtaste sin alarmbesked, der afsendes som sms og/eller email til maksimalt tre modtagere. Ud over et SOS og en kort tekst vil alarmbeskederne indeholde et landkort over, hvor den nødstedte befinder sig.

Man kan også sætte Smart Whistle til at optage, hvad der sker via fløjtens indbyggede mikrofon. Så kan folk i den anden ende lytte med på, hvis fløjtens ejer bliver overfaldet eller kommer i nød på anden vis.

Endelig kan den nye gadget selvfølgelig bruges som fløjte. Den kan larme ganske højt for at skræmme overfaldere bort eller tiltrække andre menneskers opmærksomhed i nabolaget –’ samtidig med, at smartphone app’en udsender en øredøvende hyletone.

GEKO-nyheden kører på et CR2032 møntbatteri. Den fås i to farver og kommer med en praktisk strop, så fløjten nemt kan anbringes på en taske, på frakken eller bæres som et halsbånd. Smart Whistle koster 50 USD – ca. 350 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =

No Comments Yet.