Det her termometer er hot!

2 Min læsning

Hvis man har barn, er et termometer en fast del af husets medicinskab. Hos os er det bare ikke så tit, vi får det brugt. Min datter nægter nemlig at få taget sin temperatur, når hun er syg.

Af @ChristianeVejlo

Der er simpelthen ingen (tror jeg), der synes det er fedt at få et termometer ind i numsen. Jo mere akkurat temperaturen skal være jo mindre behagelig er processen. Det går simpelthen ikke at nøjes med armhulen eller munden, hvis man skal have et rigtigt tal.

Derfor jublede jeg, da jeg så det nyeste produkt Thermo fra Withings. Her taler vi simpelthen om et termometer, som man blot holder op til panden. Så måler det med 16 sensorer temperaturen, mens det samtidig tager højde for faktorer, som kan påvirke målingen. Det hele tager…hold nu fast: Kun 2 sekunder!

thermo-application-c

Med Thermo følger der, som med alle øvrige Withings produkter, en app som danner et overskueligt overblik over de data, der bliver samlet ind i løbet af døgnet.

Jeg ser Thermo være en stor hjælp i børnefamilier, men måske også et nyttigt værktøj for kvinder, der holder øje med deres ægløsning. (Den påvirker nemlig kropstemperaturen).

Og når vi nu er ved smarte temperaturmålere. Jeg faldt også over Themptraq, som er en slags plaster, som kontinuerligt tager temperaturen på barnet gennem døgnet. Stiger temperaturen pludseligt, vil den tilhørende app sætte en alarm igang på telefonen. Themtraq koster 24.99 dollars

Themptraq

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

1 Comment
  • Majken
    januar 15, 2016

    Men hvor pålidelig er den? For der er masser af alternativer til numsetermometeret, men hver gang jeg har undersøgt det, ender det med at der ikke er andre metoder der er pålidelige nok til at man rigtigt kan bruge det til noget. Så kan man næsten ligeså godt mærke efter med en hånd på panden.