Digitalt bagstykke til dit analoge kamera

2 Min læsning

Savner du dit gamle, analoge kamera? Lyden af de mekaniske funktioner, de gode objektiver og vægten af kameraet, der fik det til at ligge så godt i hånden?

Måske savner du ikke helt så meget det der med ikke at kunne se resultatet med det samme? For slet ikke at nævne turen ned til fotohandleren med film, venteperioden og så en tur mere for at hente de fremkaldte billeder. Det var faktisk lidt besværligt, og selvom det stadig godt kan lade sig gøre, så er det bare nemmere med digitale kameraer. Ikke mindst fordi man med det samme kan se, om man har eksponeret rigtigt og rette op på over- eller underbelyste billeder.

Nu kan du gøre dit analoge kamera digitalt. Med I’m Back kan du nemlig kombinere dit analoge kamera med et digitalt bagstykke, så du får det bedste af to verdener.

De gode gamle objektiver og real time fremkaldelse. Og endnu et clou: du kan optage video med dit analoge kamera.

Videoen her viser en prototype, der passer til flere typer ældre kameraer. Videoen er taget med et 35 mm kamera fra 60’erne og har en vis old-school charme.

I’m Back fungerer bedst, hvis bagstykket bliver taget helt af kameraet, men det betyder ikke, at kameraet ikke længere kan bruges til film. Du sætter bare bagstykket på igen, og så er kameraet som før.

 

Har du ikke et gammelt kamera liggende, så kan du købe et brugt spejlreflekskamera og bruge det som udgangspunkt.

I’m Back har en Kickstarter-kampagne, der slutter 1.12.2017.

 

Læs også: Analog tech forkæler digitalt gear

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 5 =

No Comments Yet.