DIN MÆLK VIL TALE MED DIG!

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du også træt af at stikke næsen i mælkekartonen, kun for at opdage at mælken er sur? Det ville aldrig være sket hvis du havde din helt egen digitale malkepige!

Den smarte mælkebeholder, er udviklet af crowdsourcing-opfinder virksomheden, Quirky i samarbejde med GE Garages. MilkMaid kan ikke kun fortælle dig, hvor meget mælk du har tilbage i køleskabet, men også om mælken er ved at blive sur.

Al samtale med MilkMaid sker via en helt særlig milk-app, der hele tiden holder styr på mælkens tilstand i dit køleskab. Hvis mælken bliver sur eller du er ved at løbe tør, får du tilsendt en sms-mælkestatus, der lige minder dig om at du skal stoppe forbi supermarkedet på vej hjem.

Med MilkMaid er det slut med at mangle mælk til dine havregryn. Når du har købt mælk, hælder du den i beholderen og placerer den på standeren, der registrer mælkens PH værdi via en sensor i standeren. Hvis mælken ændrer status vil farven i LED-displayet skifte fra grøn til gul. Standeren fungerer også som vægt, så den digitale mælkebeholder kan oplyse dig om, hvor meget mælk du har tilbage i dit køleskab.

Lige nu er Quirky er i gang med de sidste brugertests af MilkMaid, men de forventer at den digitale malkepige kan købes næste år, i en butik nær dig. Indtil da kan du se introduktionsvideoen om MilkMaid

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − 5 =

No Comments Yet.