DIN PERSONLIGE APPSHOPPER

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Appshopper af en pivsmart applikation til alle dine Apple-dimser, såsom iPad og iPhone, der fortæller dig, hvornår apps kommer på tilbud.

Det den gør, er simpelthen at oplyse dig om, hvornår apps i App Store enten falder i pris eller er gratis. Og der er faktisk rigtig tit penge at spare, hvis man er lidt af en tilbudshaj, der af princip nægter at betale fuld pris for noget. Med AppShopper kan du søge efter bestemte apps du har hørt om i frokostpausen, men den giver også rig mulighed for at søge indenfor en lang række kategorier som vi også kender det fra App Store, såsom games, productivity und so weiter. Derudover kan du også filtrere søgningen efter blandt andet apps der koster penge, har prisændringer eller er gratis.

Et godt trick er at holde øje med de mest populære apps på forsiden, hvor man ofte kan falde over noget, der er et impulskøb værdigt eller være heldig at finde en app der er gratis. I modsætning til fysiske butikker, hvor man får en vare stukket i hånden man kan tage at føle på, så er det langt mere populært bare at dele virtuelle varer ud til højre og venstre og mange udviklere holder ofte udsalg eller giver apps væk gratis i korte perioder.

Har du gået og haft kig på et spil eller et program i noget tid, men alligevel ikke har villet ofre de 18 kroner det nu engang koster, kan du oprette en bruger i AppShopper og få det til at holde øje med om det kommer på tilbud. Og hopla, så gør den alt arbejdet for dig og fortæller dig, hvis der sker ændringer i prisen.

Har du andre gode tips til, hvordan man finder de bedste apps?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

No Comments Yet.