GUIDE TIL "FIND MIN IPHONE" TYVERISIKRINGEN

2 Min læsning


– Super nem guide til at sætte “Find my iPhone” op.

At miste sin mobiltelefon er som at blive amputeret. Man mangler nærmest noget af sig selv, samtidig er det grænseoverskridende at vide, at andre pludselig har adgang til ens mest personlige detaljer. Sms og emails, foto og selvfølgelig de sociale apps.

Kunne det ikke være fedt, at kunne tracke tyven på et kort? Eller sende en besked til dem, som måske har fundet den på caféen, hvor du selv glemte den? Eller hurtigt lukke den med en kode? Eller hvad med bare at lade den ringe helt vildt højt, hvis den er faldet ned mellem sofapuderne?

Hvis du har en iPhone kan det kun gå for langsomt med at få dig skrevet op til den gratis tjeneste “Find my iPhone”. Så kan du til enhver tid logge ind og se, hvor din telefon befinder sig på et kort. Det eneste du skal gøre er, at signe dig op til en MobileMe konto. Elektronista giver dig en super nem guide, så du hurtigt kommer igang. Skynd dig- du fortryder det, hvis du ikke gør det! PS. Virker også med iPads!

Gå ind i indstillinger, tilføj en MobileMe account, log in med den kode, du normalt bruger til iTunes eller apps, tjek om du har fået en godkendelsesmail, godkend det juridiske (hvem gider læse det?), gå tilbage til MobileMe skærmen og slå Find My iPhone til. Log nu ind på Mobileme.com og track din iPhone eller skriv en besked til tyven.

Held og lykke!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + fourteen =

3 Comments
 • Jens
  juni 17, 2011

  Jeg vil gerne vide om der findes en tilsvarende tjeneste imod tyveri af smartphones til f.eks Nokia mobiltelefoner med styresystemet Symbian

 • Rikke
  juli 8, 2011

  jamen øv den dur ikke til Iphone 3GS…

 • halløjsovs
  juli 15, 2011

  Hej hvad er alternativet til denne app, hvis man har tabt sin telefon og ikke har fået det installeret? Jeg vil konatakte hittegodskontoret og politiet på 114, men er der andre muligheder, savner min telefon. Et ekstra spørgsmål har nok svaret, men når man har kode på og skifter kort er alt hukkommelsen så nulstillet på det nye kort wiiiiiiiiiiiiiii.