DIN SMARTPHONES STORE KÆRLIGHED- HØJTALERE UDEN LEDNING

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ville du ikke få mere ud af din musiksamling, hvis du havde nogle lidt bedre højtalere end dem der sidder i din mobil eller laptop? Det behøver ikke være så svært- eller dyrt. 

 

 

Noget af det bedste jeg har set Nokia præsentere i lang tid er Nokia Play 360 højtalerne til smartphones, MP3afspillere, laptops eller tablets. (og så selvfølgelig smartphonen Lumnia 800, men med den rider Nokia ikke den dag de sadler, så den findes endnu ikke på det danske marked).

Nokia Play 360 er en lille tøndeformet højtaler, der så let som ingenting kan sættes til en smartphone og forstærke den lyd du har brug for, hvad enten det er iTunes, Spotify eller en podcast. Du trykker på bluetooth knappen på højtaleren for at gøre den synlig for din telefon. Så finder du højtaleren under bluetooth i indstillinger i telefonen. Og så er der ellers sød musik og gadgetkærlighed i luften, når de to søgende finder hinanden. Hvis din telefon endda har NFC (det har Nokia N9 tilfældigvis), så skal der ikke mere hanky panky til end en hurtig berøring mellem de to. Så er de godt igang med parringen.

Nokia Play 360 strutter af 20 timers batteritid, når den først er ladet op. Højtaleren findes i farverne blå, sølv og sort. Nokia Play 360 koster 999 kr. stykket, og hvis du har to højtalere, så kan du indstille dem til at spille sammen- endnu bedre.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 10 =

1 Comment
 • Simon L.
  december 1, 2011

  Fin anmeldelse af Nokia’s nye højtaler.
  Godt sprogbrug efter min mening ;)

  Men sørg for at når der skal skrives navne på mobiler, så skal de skrives rigtigt ;) I har skrevet Lumnia når den hedder Lumia :p
  Og hvis man ikke ved hvilken af Nokia’s seneste mobil med NFC, så ville det også være en god idé at skrive at det er N9 som har NFC ;)