Disney+ er kommet, her er hvad du ikke må gå glip af!

2 Min læsning

Så er Disneys helt nye streaming endelig landet i Danmark. Vi har samlet tre bud på hvad du kan bruge weekenden med at se på Disney+

Disney+ er en af årets største nyheder. Du får samlet alt Disneys klassiske indhold i én tjeneste, hvor du får adgang til alle Marvel film, Star Wars film og serier, alle afsnit af The Simpsons og meget mere. Vi har samlet tre bud på ting du kan se henover weekenden med Disney+

Disney+ svar på House of Cards

Man kommer ikke udenom The Mandalorian når man snakker om Disney+. Streamingtjenestens helt store projekt er den originale Star Wars tv-serie, der følger dusørjægeren Din Djarin i tiden før den nye trilogi af Star Wars film (dem med Rey, Finn og Poe i hovedrollerne).

Henover første sæsons otte afsnit er der intriger, action og selvfølgelig Baby Yoda som tog internettet med storm sidste år, da det amerikanske publikum kunne se The Mandalorian. Det er en tv-serie der fungerer for hardcore Star Wars fans, men også dem som bare perifert ved at Star Wars er noget med lyssværd og ham der med masken.

De første to episoder af The Mandalorian er ude nu, og der vil efterfølgende blive udgivet én ny episode hver fredag.

Disneys oversete klassiker fortjener en ny chance på Disney+

Disneys sidste håndtegnede film hedder “Prinsessen og Frøen”, og blev lavet af folkene bag Aladdin, Den Lille Havfrue og Herkules. Desværre fik aldrig den opmærksomhed den fortjente, men nu kan du give den nyt liv på Disney+.

Filmen er en amerikansk fortolkning af de klassiske europæiske folkeeventyr som H.C. Andersen og Brødrene Grimm, hvor historien er placeret i New Orleans i 1923 og følger den unge kvinde Tianas rejse ind i New Orleans kultur og musikalske historie.

Det er et klassisk eventyr, twistet gennem den helt unikke kulturelle smeltedige der findes i New Orleans og er en overset filmperle fra Disney.

Få svar på livets store spørgsmål med Gafli

Gafli er den nye superstjerne, der blev født i Toy Story 4 og nu får den spøjse gaffel/ske sig egen serie, hvor han gennem ti afsnit stiller noget af livets største spørgsmål.

Serien er henvendt til de mindste, gennem de ti afsnit kommer man henover spørgsmål som “Hvad er kunst”, “Hvad er tid”, “Hvad er venskab” og mange andre ting. De er alle lavet af Pixar selv, og har samme høje kvalitet som resten af deres film.

Gafli Stiller Spørgsmål er ideelt til husets mindste, og traditionen tro er Pixars humor også et hit hos de voksne.

Du kan se dem alle tre, og meget mere, på Disney+ som er blevet lanceret i dag. Tjenesten koster 59,- kr om måneden.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × one =

1 Comment
  • Chris
    september 18, 2020

    Jeg fik bestilt Disney+ for et par dage siden, og jeg har ikke været skuffet. Jeg har tilmed droppet Netflix og Viaplay for en stund. Nu skal der opleves Marvel m.m. :D