Disse jeans har navigation indbygget

2 Min læsning

Mode og ‘tingenes internet’ skal gå hånd i hånd. Det mener designerne hos det franske tøjfirma Spinali.

‘Tingenes internet’ er nu også trængt ind på jeans-markedet, hvor idérige designere kan se spændende muligheder ved at gøre de populære benklæder online.

De nye Spinali Design Essential jeans har f.eks. Bluetooth og en vibrator indbygget. Koblet trådløst sammen med navigations app’en på en smartphone vil enten højre eller venstre bukseben vibrere, hvis man skal ændre retning for at nå frem til en bestemt adresse.

Vibratoren kan også sættes til at reagere, når der kommer et opkald, en e-mail, sms eller en social media opdatering – og man har mobilen liggende i en taske.

Måske mest fornyende er en særlig ”ping” funktion i Spinali-bukserne. Den kan bruges til at få en anden persons jeans til at vibrere – f.eks. en kollega, en kæreste eller en helt vildfremmed, som man gerne vil i kontakt med.

Det kræver ganske vist, at man har vedkommendes telefon nummer, email eller socialmedia-profil lagt ind på sin mobil. Men man kan vel godt sige, at ”ping” giver en helt ny mening med at ”komme i bukserne” på ham eller hende.

Den franske jeans producent har indbygget et diskret batteri i sine bukser. Det kan desværre ikke udskiftes eller lades op, men skulle til gengæld holde i fire år, hvis man kun bruger GPS-funktionen et par gange om ugen.

De vibrerende online jeans fra Spinali fås i flere længder og modeller, men tilsyneladende kun til kvinder. Mænd kan måske finde lettere rundt i geografien? Priserne begynder ved 98 USD eller ca. 700 kroner.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 1 =

No Comments Yet.