Dorte Toft og Henriette Weber i Elektronista podcast #170

1 Min læsning
Husk du kan abonnere på Elektronista som podcast i din yndlingspodcast-app!

Stadig plads til flere kvinder i IT,  Target får hjælp fra uventet kant, Google glemmer at tjekke domænet til nyt navn, IT ordførerskab ligger lavest i hierakiet og så er der ugens appbefalinger som blandt andet byder på en ret vild make-up app.
Trolls er dem der laver ballade bare for at lave ballade. Dem der driller, dem der mobber, dem der udstiller. Ofte anonymt. Mest af alt for at få en reaktion og nogle gange for at komme med et statement. I den forgange uge har det amerikanske supermarked Target dog omfavnet en troll. Det drejer sig om en troll der fik internettet til at gløde og endte med at give Target omtale for millioner. Det han gjorde var noget de selv gerne ville have gjort, men aldrig kunne have lagt navn til.  IT journalist og blogger Dorte Toft og iværksætter og Geek Girl Henriette Weber er gæster hos Christiane Vejlø i Elektronista studiet.

Shownotes

Geekgirl Danmark

Dorte Tofts blog- Bizzen 

Target har fået en troll de elsker

Google ændrer navn

 

Appbefalinger

Dorte: Krypterede smsbeskeder med Text Secure (Android) og Signal (iOS)

Henriette:

Christiane: Make Up Genius

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

4 Comments
 • Morten
  august 22, 2015

  Tak for en super spændende – og ikke mindst relevant – udsendelse (19 aug.). Det var meget interessant at høre om kvinders kamp i IT verdenen og ligeledes om vores politikkers “ignorant’itet” overfor det der griber mest ind i vores samfund – IT.

 • John Degn
  august 28, 2015

  Hej Christiane

  Tak for nogle altid informative programmer som jeg lyttet til siden starten. Det har jeg for det meste gjort via podcast.

  Du talte om Googles nye domaine som ikke kunne komme til at hedde ABC.com/net/org osv.

  De har nu fået abc.xyz ganske genialt.

  God sensommer