Hvor smuk kan din håndskrift blive – på din tablet?

1 Min læsning

Nogle gange har man bare brug for at skrive i hånden. Når der skal tages noter, tegnes, skribles noget i margenen på dokumentet. Og hvis man nu sidder og arbejder digitalt, well, så er det bare smart at kunne tage noterne – eller lave tegningen – digitalt også.

adonit no more fingerpainting

Der eksisterer da også en del stylus-penne på markedet beregnet til formålet.

Adonit Jot Pro er en af de mere lækre af slagsen, og den ser ikke bare kvali-dyr ud på overfladen. Den er, og jeg taler af personlig erfaring her, virkelig robust og holdbar.

Adonit Jot Pro 2.0 Gold (3)Den kan bruges på iPad, iPhone, Android, Windows og de fleste andre enheder med touchscreen, og fås i farverne sølv, sort og guld, som matcher farverne på en iPhone 6.

I spidsen har den en ’præcisions-disk’, der sørger for, at man skriver eller tegner præcis hvor man vil på skærmen, og pennen kan bruges sammen med en lang række tegne- og note-apps såsom Penultimate, Notes Plus, GoodNotes, Notability samt Illustrator Line, Photoshop Sketch og Procreate.

Adonit Jot Pro kan købes for 299 kr. på boynq.dk og hos Humac.

Læs mere på adonit.net.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 16 =

No Comments Yet.