DR2'S MADPROGRAM RIVER COTTAGE NU PÅ MOBILEN

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm.

Det respekterede og lækre madprogram River Cottage kendt fra DR2 er nu også på mobilen.

DR2 sender i øjeblikket en britisk madserie fra River Cottage, hver søndag kl. 21. River Cottage har som altid fokus på at lave lækker mad fra bunden ved at bruge årstidens grøntsager og med respekt for råvarerne.

Jeg gik efterfølgende på App Store ind for at se om de ikke også havde en lavet en app eller lignende med opskrifter og inspiration, hvilket de heldigvis havde. App’en er fyldt med spændende opskrifter til morgenmad, frokost, brød, fisk, kød, grøntsager, frugt og skønne kager. Derudover er der videoer på teknikker som f.eks. at folde croissanter og filetere fisk og oversigt over hvilke råvarer der hører til hvilken sæson.

Eksempelvis kunne jeg da godt tænke mig at invitere gæster på brunch en søndag til Baked breakfast cheesecake, hjemmebagte croissanter, røget laks med røræg og en jordbær og myntesmoothie serveret til.

App’en har trinvise guides for tilberedningen og mulighed for at dele opskrifterne med vennerne på Facebook, Twitter og email.

Læs og se mere om River Cottage

App’en er udviklet af KEO Films og koster 18 kr. Findes til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

No Comments Yet.