Driv din digitale forretning på dine vilkår

3 Min læsning
Artiklen indeholder sponsorerede links.

I takt med den teknologiske udvikling er mulighederne for, hvordan du kan drive din forretning/virksomhed blevet flere og begrænsningerne færre. Du behøver efterhånden ikke mere end en mobil, tablet eller laptop for at være rigtig godt kørende.

Lettere programmer

En af de primære årsager til, at det er blevet lettere at drive en virksomhed, er at udviklere af programmer og platforme for alvor er begyndt at tænke i applikationer og mobilsoftware fremfor i ”klassiske” programmer til Mac og PC. De mange nye spillere, som er kommet på banen, har bidraget til en disruption, der har medført, at også de etablerede har hanket op i sig selv og tænkt nyt. Heriblandt Bill Gates og Co der for nylig har præsenteret det nye interface fra Microsoft-supertankeren nemlig Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Dynamics 365 er et univers af forskellige apps, som kan bruges til forskellige behov og kan tilpasses den enkelte virksomhed. Det er således ikke nødvendigt at investere i hele pakken, hvis du kun har brug for f.eks. økonomistyring – det, der hedder Microsoft Dynamics 365 for Financials. Du vælger simpelthen bare det eller de produkter, du har brug for, og så kan du altid udvide, hvis det skulle blive relevant.

Den nye mobile arbejdshest fra Microsoft

Microsoft fokuserede i starten udelukkende på software, altså programmer og styresystemer, og lod andre tage sig af de fysiske komponenter. Men med tiden er Microsoft også leverandør af hardware, og de er gode til det. Nyeste skud på hardwarefronten, er Microsoft Surface Laptop, som forventes at ramme handlen i løbet af sommeren 2017.

Surface Laptop er Microsofts pendant til de populære MacBook laptops, som Apple har haft massiv succes med, siden den første blev sendt på gaden i 2006. Faktisk har Microsoft aldrig haft speciel stor succes med hardware, ligesom Apple historisk set aldrig har haft synderlig succes med software. Dette er dog stille udjævnet, og i dag er det i høj grad et spørgsmål om religion, hvorvidt man sværger til det ene frem for det andet.

Med den nye Surface Laptop tager Microsoft dog noget, der minder om et kvantespring, og på papiret må der siges, at være tale om en maskine, der kan bide skeer med de største computerproducenter. Designet er tyndt og minimalistisk, ydelsen er skruet i vejret og med en skærmopløsning på 2256 x 1504 pixels og 201 PPI (pixels pr. inch), er det meget tæt på den imponerende Retina-skærm, som dog stadig fører med 2560 x 1600 pixels og 227 PPI. Dog er forskellen nu så lille, at du skal lave billedredigering af en helt særlig kaliber for at opleve en forskel.

Det eneste umiddelbare minus ved den nye maskine fra Microsoft er, at de tilsyneladende har skelet til konkurrenterne fra Apple, da den skulle prissættes. Surface Laptop fås i 4 forskellige standardkonfigurationer (alle er 13”) og starter fra 8.799 for den mindste model (128GB/Intel Core i5/4GB), mens topmodellen (512GB/Intel Core i7/16GB) beløber sig til svimlende 19.299 kroner.

I5-modellerne forventes medio juni, mens i7-versionerne først er salgsklar medio august 2017.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − four =

No Comments Yet.