3 trådløse høretelefoner til en aktiv sommer

4 Min læsning

Hør musik, mens du dyrker motion uden at blive generet af hoppende ledninger. Elektronista har samlet 3 bud på 100 % trådløse ørepropper, der kan underholde dig med musik og podcasts under sommerens træning og løbeture.

Mere end bare høretelefoner

Jabra Elite Sport – set til 1999kr

Sommeren er over os, og det er tid til skønne løbeture i det fri. Med Jabras trådløse høretelefoner er der sikret underholdning til hele turen. Høretelefonerne er så meget mere end bare musik i ørene. De er noget nær det perfekte gadget til den almindelige motionist. ‘Elite Sport’-høretelefonerne kombinerer nemlig trådløse ørepropper med en indbygget pulsmåler, personlig træner og en komplet træningspakke. Så du behøver ikke have en selftracker på dig eller noget som helst andet end din telefon og Jabras høretelefoner.

Jabras mål har været at udvikle et sæt sportsvenlige høretelefoner, og det kan mærkes i alt lige fra deres modstandsdygtighed over for vand og sved til det praktiske ekstratilbehør, som følger med i pakken. Det er fx forskellige typer af vinger, du kan sætte på høretelefonerne, som sikrer, at de sidder urokkeligt fast i dit øre. Lydkvaliteten i Elite Sport-høretelefonerne er god, og hvis du motionerer i trafikkerede områder, er det endda muligt at slå en funktion til, hvor du kan høre, hvad der sker omkring dig.

Det medfølgende hylster i Jabra Elite Sport har også tre ekstra opladninger i sig takket være det indbyggede batteri, så du behøver ikke lade dem op konstant.

Der hvor Jabra Elite Sport for alvor skiller sig ud fra andre høretelefoner og gør dem til en genial makker, når du motionerer, er at de kan måle din puls. Pulsmåleren er koblet sammen med en medfølgende app. Du behøver ikke rigtig behøver en traditionel fitnesstracker, så længe du har din telefon med Jabras app. App’en kan desuden tracke dine bevægelser og har også en indbygget digital træner, som giver dig forskellige aktiviteter og råd til, hvordan du får det meste ud af din træning.

Det er et sæt ørepropper, der giver dig meget mere end bare lyd. Hvis du dyrker motion, uanset om det er på hyggebasis eller mere seriøst, så er Jabras Elite Sport-ørepropper et af de bedste valg, du kan foretage dig.

 

Budgetvenlige trådløse høretelefoner

K’asq – Set til 485kr

Hvis budgettet er stramt, men du stadigvæk ønsker dig et par trådløse høretelefoner, så er K’asq løsningen. De koster en fjerdedel af testens dyreste høretelefoner. Den lave pris betyder ikke, at lydkvaliteten er dårlig. Faktisk så lyder K’asq–ørepropperne helt fortrinligt, og med et batterilevetid på fem timer og op til to ekstra opladninger i den medfølgende æske er det rigtig meget høretelefon, du får for pengene.

Der hvor den billige pris kan mærkes er dog i designet af ørepropperne og selve kvaliteten af materialerne. K’asq har et unikt design, som er meget farvestrålende og ikke specielt anonymt. Det er en smagssag, om det er noget for dig, men det er alt andet end kedeligt med dets kombination af orange og sølv. Ørepropperne sidder dog godt fast, føles rare at have på, og så lyder de fortrinligt.

K’asq-ørepropperne er til prisen meget imponerende. Der er for meget få penge rigtig meget godt at sige om dem, og leder du efter et billigt sæt basis ørepropper til løbeturen, er K’asq et ret oplagt valg.

 

De bedste basis høretelefoner, du kan få

Bragi Headphone – set til 1400kr

Hvis dit behov ikke er høretelefoner med selftracking, og du egentlig bare gerne vil have trådløs lyd uden kompromisser, så er Bragi’s høretelefoner svaret. Der er ingen gimmicks i Bragi Headphone hverken på teknikken eller designet. Det er et par høretelefoner med indbygget mikrofon, et simpelt design og ikke så meget andet end det. De er de tyndeste i testen, sidder godt og ørene og har det største batteri af de tre testede høretelefoner på seks timer.

Desværre ser den medfølgende æske til Headphone desværre uden et batteri, så du skal hen til en strømkilde for at lade dem op, når de seks timer er brugt. Men herudover er det svært at sige særlig meget negativt om Bragi Headphone. De lyder rigtig godt, og deres smalle fysiske design gør, at de går i ét med øret og får en rigtig behagelig pasform, der gør dem rare at have på selv i flere timer af gangen.

The Headphone er en nul-nonsens-høretelefon, der er perfekt til dig, der bare vil have god lyd, et simpelt design, og noget der er nemt at bruge. Det er en høretelefon, der gør sig godt både på løbeturen, men også som dagligdagshøretelefoner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 4 =

3 Comments
 • Kim Schulz
  juni 2, 2017

  I skulle hellere prøve Bragi’s rigtige produkt The Dash og ikke mindst den nye The Dash Pro. De er milevidt foran Jabra når det kommer til tracking (steps, kadance når du cykler, puls osv), har batteri levetid på 5 timer+ og batteri en boksen. Samtidigt kommer de med samme geniale design.
  Deres Dash Pro fåes også i en custom fitted udgave designet specielt efter dit eget øre.

  De udvikler aktivt nye features og bl.a. “live” sprog oversættelse er på vej (person taler udenlandsk ind i din mobil, du hører talen oversat – du snakker dit sprog – personen hører den oversatte tale ud af telefonen).

 • Søren Larsen
  juni 2, 2017

  Er sådan nogle ikke lige så usunde for hjernecellerne som mobiltelefoner?

 • https://testmagasinet.dk/
  juli 26, 2017

  Personligt vil jeg foretrække gode gammeldags høretelefonet med kabel, som f.eks SMS Audio Streetwear, som også er blevet anmeldt her: https://testmagasinet.dk/mand/hovedtelefoner-test.html