Er du klar til Star Wars-mani? Vi klæder dig på til årets største begivenhed!

5 Min læsning

2015 er det store Star Wars-år. Den næste Star Wars-film lander i biograferne d. 16. december, en begivenhed der i sig selv burde være mere end rigeligt. Men sådan skal det ikke være. Disney har givet den max gas i Star Wars-universet og har lanceret både computerspil, legetøj og bøger. Elektronistas Mikkel Winther giver gode tips til de bedste Star Wars-køb.

Force Awakens

Star Wars for de mindste og hele familien

(Disney Infinity 3.0 fås til Xbox One, Playstation 4, Xbox 360, Wii U og Playstation 3)

Uanset hvilken aldersgruppe du tilhører, så er der noget Star Wars du kan lege med i år. Til de yngste i familien er der Disney Infinity 3.0, som i år er fokuseret på Star Wars-universet. I lighed med Skylanders, er Disney Inifinity bygget op omkring rigtige legetøjsfigurer, som du placerer på en plade og bruger inde i spillet.

disney-infinity-3-0-134102

Med Disney Infinity 3.0 får du figurer fra Star Wars-universet og mere specifikt Clone Wars tv-serien, som har været særdeles populær blandt det yngre publikum. Figurerne er Anakin Skywalker og Ahsoka Tano, og når du spiller Disney Infinity, kan du tage de to figurer med i et stort eventyr, der fortæller historien fra netop Clone Wars-tv-serien.

Du kan også købe nye Disney Infinity-figurer fra de gamle Star Wars-film og åbne for en genfortælling af de originale Star Wars-film via “Rise Against the Empire” playsettet.

screenshot_millenium_falcon-5fb4d378cb416f2565080d65cb332675

Men at spille et Star Wars eventyr er kun halvdelen af Disney Infinity 3.0. Den anden store del er, at du selv kan bygge dine egne eventyr og verdener. Med denne nye udgave af Disney Infinity er det blevet meget mere struktureret, og det er super nemt at komme i gang. Du kan også bruge gamle Disney Infinity-figurer og putte dem ind i spillets byg-selv-del. Så du kan have Anders And løbende rundt med et lyssværd.

https://youtu.be/nxuz4fQQOuE

Disney Infinity 3.0 kan tilfredsstille både Star Wars-fans og Disney-fans i en lækker samlet pakke, som virkelig gør det muligt at slippe kreativiteten løs. Og skulle det ikke være nok, så kommer der også et playset baseret på den nye film, som giver dig mulighed for at spille igennem historien fra den nye film inde i Disney Infinity 3.0

 

Den mest fuldendte Star Wars-spiloplevelse

(Star Wars: Battlefront fås til PC, Playstation 4 og Xbox One)

0IwbIJx

Star Wars-filmene har altid fulgt heltene, alt imens en kæmpe krig har foregået rundt omkring dem. Men hvad nu, hvis du bare var en helt almindelig fodsoldat, der løb rundt i sneen på Hoth og forsøgte at holde Imperiet væk?

Det er scenariet i et af årets helt store actionspil – Star Wars: Battlefront. Her deltager du i alle de store slag fra Star Wars-universet, og de er alle præsenteret på en fantastisk facon i Battlefront. Spillet er et rent online-multiplayer spil, hvor to hold af hver 20 personer kæmper mod hinanden i velkendte Star Wars-omgivelser.

Uanset om du er i skovene på Endors måne eller gemmer dig fra fjenden i skyttegravene på Tatooine, så er det en meget intens oplevelse, som Battlefront ligger for dagen. Der sker altid noget omkring dig, om det er en X-Wing, der suser forbi over hovedet på dig, en modstander du kan skyde efter eller en eksplosion i det fjerne.

qyfDbLp

Star Wars Battlefront er noget nær den perfekte Star Wars-oplevelse. Det fanger stemningen fra filmen på en exceptionel måde, spillet er nemt at gå til og er vanedannende på et virkelig højt niveau. Med 12 forskellige baner og mange flere på vej det næste halve år, så finder du en imponerende omgang underholdning i Star Wars Battlefront.

 

Verdens bedste Star Wars-legetøj

BB8-Sphero koster 1100kr og fås på Shero’s hjemmeside

Selvom den nye Star Wars-film først får premiere senere i december, så er filmens helt store stjerne allerede fundet. Den lille robot BB-8 har siden den første trailer tiltrukket en hel del opmærksomhed, takket være dens unikke design og enorme personlighed.

ztmltaccrs57cyimizok

Den rigtige BB-8 er alt for stor til at have i ens egen stue, men heldigvis kan du købe en lille bitte fjernstyret udgave af BB-8, som du ved hjælp af din mobil eller tablet kan drøne rundt med derhjemme. Ligesom den rigtige robot, så oser mini BB-8 af personlighed. Det er formentlig den sødeste robot siden Wall-E, og at kunne fjernstyre den rundt i huset er lidt af en drøm (og så er den også god til, at skræmme diverse husdyr).

bb8_oranges_1_legal

BB-8 kan rulle rundt på stuegulvet, og lave mange de små charmerende tricks med hovedet, som den også gør i trailerne til filmen. Udover bare at køre rundt med BB-8, så kan du også bruge den medfølgende app til at lave små hologrammer, som BB-8 kan interagere med (lidt ligesom R2-D2 gør i den originale trilogi).

 

Analog Star Wars-underholdning

aftermath_new.6.red_Hvis du ikke er til computerspil eller legetøj, så er der også en håndfuld af bøger og tegneserier, som du kan læse. Efter Disney overtog Star Wars-universet, blev alle bøger og tegneserier kaldt for ikke-kanon, men nu er Disney begyndt at udgive ting, som officielt er relateret til den kommende film.

Der er bogen “Star Wars: Aftermath” som foregår umiddelbart efter slutningen af filmene og følger det politiske landskab efter, at Dødsstjernen er destrueret, og Darth Vader er død. Bogen kommer rundt om en række emner, som fx hvad Imperiets fald betyder for de almindelige mennesker og nogle af heltene fra filmen. Den giver selvfølgelig også et indblik i, hvordan den politiske situation er og de enorme konsekvenser, det kommer til at få for alle de mennesker, der er en del af Imperiet, men som ikke var om bord på Dødsstjernen, da den eksploderede (igen).1486523371032558255

Hvis du er mere til det visuelle, så er der også en officiel Star Wars tegneserie, som foregår i årene op til den nye film – Star Wars: Shattered Empire. Tegneserien følger Prinsesse Leia, Han Solo samt nøglepersoner fra den nye film i begivenhederne efter den originale trilogi og giver et dybere indblik i verdenen op til starten af The Force Awakens.

 

 

Du kunne også bare se den originale trilogi igen

Midt i alle de nye Star Wars-oplevelser skal vi dog ikke glemme de gamle film, som for ikke så lang tid siden er blevet gjort tilgængelig på Google Play, iTunes og Xbox Video, så du kan se de originale film i HD og være helt klar til den nye film. Du kan enten købe en komplet pakke med alle seks film til cirka 900kr, eller købe de individuelle film du gerne vil se for 110kr stykket.

Og så er der selvfølgelig den nye film – Episode 7 af Star Wars serien. Star Wars: The Force Awakens får premiere den 18. december 2015.

Ud over den næste film i sagaen, er der også planlagt nogle spin-off film, som får premiere i 2016, 2017 og 2018. Den første af de film hedder Star Wars: Rogue One og har blandt andet Mads Mikkelsen på rollelisten.

Vi ses i biografmørket.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − 1 =

No Comments Yet.