Elegant friluftshøjtaler fra B&O Play tåler det meste

2 Min læsning

Glem alt om sart elektronik til hjemmet. B&O Plays Beoplay A1 er en elegant makker, der kan følge dig de fleste steder. 

B&O er et godt, gammelt dansk mærke kendt for stærk lyd og flot design. Et hjem med et B&O produkt er nærmest ligeså klassisk som et hjem med klaver. Men B&O er igang med at slippe fortiden og kaste sig ind i en mere moderne og fleksibel fremtid. Lyden hører ikke længere kun til i hjemmet, men skal også kunne tages med på farten. Og B&Os målgruppe er ikke længere kun velhavere med hvide skjorter. Det er også fashionfolket, og med Beoplay A1-højtaleren nu også friluftsfolket i fjeldet og på stranden. Og prisen på ca. 1999 DKK er til at overskue.

Beoplay A1 er lille og handy og vejer kun godt 600 g. Den kan spille op til 24 timer på en opladning. Højtaleren er ikke decideret vandtæt, men det der hedder “splash proof”, så med mindre du kaster den i havet, kan den klare det meste. Den er slidstærk og støvtæt, så mon ikke også den egner sig til et roadtrip i USA?

Lyden (og den spiller godt!) bliver fordelt i 360 grader, så ligegyldig hvor du sidder i forhold til højtaleren, får du den optimale oplevelse. Faktisk også hvis du vil bruge højtalere til et telefonopkald.

Produktet koster 1999 DKK og kan f.eks. findes lige her. 

 

Disclaimer: Artiklen er en redaktionel omtale af produktet. Det er dog også at finde 
i ElektronistaShop.dk Sammenfaldet har ikke haft redaktionel indflydelse på omtalen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + six =

No Comments Yet.