ELEGANT MAGNETISK IPAD HOLDER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Har du også prøvet at stable puder, bøger og bamser for at få iPad’en til at stå op mens du forsøger at se en film? Så er det vist på tide at du som jeg begynder at overveje en rigtig iPad stander. Den skal kunne holde din iPad men den må jo også meget gerne være lidt lækker ik?

Magnus iPad stand er en af de flotteste iPad standere jeg har set. Den er minimalistisk og lækker designet i mat aluminium. Forfra ser det faktisk ud som om iPad’en helt snyder tyngdekraften. Tricket er magneter som holder iPad’en fast i standeren.  Du kan læse mere og bestille Magnus iPad standeren på Tenonedesign.com  til 49.95 $

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 4 =

2 Comments
 • Hanni Hjortsbjerg
  januar 3, 2013

  Hej Christiane,
  Godt nytår og tak for nogle inspirerende, sjove og lærerige input, både her på bloggen, i inbox magasinet og øvrige fora. Desværre mangler jeg bare noget mere android-guf. Der er rigelig meget “æblegnaskeri” for min smag. Vi er efterhånden mange, som ikke har meldt os ind i Apple-religionen, men faktisk også godt kan lide at være opdateret på tech’en.
  Heraf afledt mit spørgsmål: Kan holderen også bruges til andre tablets eller er den (som vanligt) customized til Apples produkt(er)?

  Mvh
  Hanni Hjortsbjerg

 • christiane
  januar 14, 2013

  Hej Hanni
  Tak for din besked. Jeg skubber på for både Windows og Android nyheder også. Men kan godt følge dig. Det har blandt andet også noget at gøre med at apps som regel kommer først til iOS. Men jeg lover at tænke endnu mere over det :-) Jeg tror desværre standeren kun er til Apple produkter.

  Bedste hilsner
  Christiane