Elektronista #5 på top 50 “influencers” på IFA14

1 Min læsning

Af @Christianevejlo

Et analysebureau har analyseret på social media aktiviteten ovenpå den store elektronikmesse IFA i Berlin. De konkluderer, at Christiane Vejlø fra Elektronista ligger nummer 5 på top 50 listen over mest indflydelsesrige twitterbrugere på messen.

IMG_4096
Tester Samsungs nye virtual reality headsest på IFA14. Det tweetede jeg selvfølgelig om

Det viser sig, at mine tweets under IFA i år åbenbart er blevet set og liket og retweetet. Ihvertfald lander min twitterprofil som #5 ud af 50 mest indflydelsesrige af messens social mediaaktive besøgende. Jeg har det lidt ambivalent med den slags lister. Ofte bliver de primært lavet for at skabe opmærksomhed og trafik til dem, der laver listen. Men derfor kan listen jo sådan set være reel nok. Jeg noterer mig også at 3 i top 5 er kvinder og det er da en ret god udvikling. Præcist hvordan de har regnet det ud, og hvem der ligger på top 50 listen over mest indflydelsesrige brands kan man læse her. (og dermed give dem den trafik de nok er ude efter :-)

Screen Shot 2014-09-16 at 22.15.19

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 2 =

No Comments Yet.