Spotify lancerer reklamer i videoform til gratisversionen

1 Min læsning

Af Milos Jørgensen – Ungdomsreporter

Fremover kan du se frem til annoncer fra firmaer som Coca-Cola, Ford og Kraft i din Spotify-app.

spotify2

30 millioner mennesker, alle, som ikke betaler for Spotify, kan i den kommende tid se frem til at se annoncer i form af videoer af annoncører som ovennævnte. Spotifys side for virksomheder har nemlig offentliggjort 2 helt nye former for annoncering hos den globale streaming-virksomhed.

Video Takeover
Ét af de nye formater hedder ’Video Takeover’, og som navnet hentyder til, går det i sin simpelhed ud på, at en video, som i dette tilfælde er en annonce, tager rampelyset, og du får vist en reklamevideo på enten 15 eller 30 sekunder, som fylder det meste af din Spotify-klient. Dette nye format kommer kun til computerversionen af Spotify.

Sponserede sessioner
Selvom ’Video Takeover’ kun er tilgængeligt til computeren, slipper dig, der bruger Spotify-appen, heller ikke for reklamer ; eller jo, det er nemlig lige præcis det, du gør. Hvordan hænger det sammen? ’Sponserede sessioner’ handler om, at du ser en reklamevideo på enten 15 eller 30 sekunder, hvorefter at du i den næste halve time slipper for lydreklamer på din mobil. Så bliver det altså slut med at høre om de svedige tilbud fra McDonalds eller den nye Digster playliste – yay!

Du kan læse mere om de nye Spotify-formater på deres egen hjemmeside.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =

No Comments Yet.