ELEKTRONISTA ANBEFALER: 3 GODE TABLETS LIGE NU

1 Min læsning

Står du for at anskaffe dig en ny tablet, men kan du ikke helt finde ud af hvilken der passer dig bedst? Elektronista’s Anne Mette Beck har testet.

Google Nexus 7

nexus-7-2013
Nexus 7 er lig med 7″ 100% Android-tablet, hvor du får rigtig meget tablet for pengene. Hardwaren er lavet af Asus, men du den rene oplevelse af Android er designet af Google  og den nye udgave er endnu bedre end forgængeren. 2.299 kroner.

Galaxy Tab 3

samsung-galaxy-tab-3-brown-1
Tynd, tyndere eller ultra-tynd. Galaxy Tab 3 kommer i tre forskellige størrelser, tre forskellige slags hardware og tre forskellige priser mellem 1700-4200 kr. Fælles for dem alle er Android Jelly Bean, wifi og mulighed for ekstra microSD op til 64GB.

iPad Mini

ipadmini
Vi kommer ikke udenom iPad’en. Apps apps apps. Over 300.000. Så mange forskellige apps kan du få til iPad Mini, der med sine 7,9” og 10 timers batteritid er lige til at tage med sig i hånden eller lommen. Fra 2.560 kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + nineteen =

2 Comments
 • Peder Hjuler
  november 15, 2013

  Jeg valgte IPad Air 64GB
  som ikke var med i denne artikel, syntes bare jeg lige ville nævne det

 • Ina Mann
  november 22, 2013

  Jeg har en Samsung der som bekendt kører på Android og jeg er bare SÅ træt af at man ikke kan købe elektroniske ugeblade eller aviser til Android. De er alle til iPad. Jeg har skrevet til flere udgivere men de siger at det ikke bliver miligt så længe iPad er den mest populære. Jeg har dog fundet I Form elektronisk.