Elektronista anbefaler nyttige apps til juletiden

2 Min læsning

Julen nærmer sig. I takt med, at der spilles julesange i radioen, rejser der sig spørgsmål om alt fra gavekøb til pyntning af juletræet. Elektronista anbefaler en række nyttige apps til at få ro og styr på tankemylderet i julen.

Køb gaver med Wunderlist

Hvis du ikke allerede har indkøbslisten i Wunderlist, så download app’en nu sammen med din familie. Her kan I dele jeres ønskelister, der nemt kan opdateres, når I får øje på must-haves i butiksvinduerne. Når I så hver især skal ud og købe gaver, er familiens ønsker med i lommen.

Lav julepynt med Pinterest

Hvis du ikke lige kan huske, hvordan du klipper og folder et julehjerte, så er der hjælp at hente: I Pinterest kan du med ordene ”Christmas decoration diy” få en masse inspiration til, hvordan du selv laver pynten og spreder julehygge i hjemmet.

Hør julemusik på Spotify

I stedet for altid at høre de samme julenumre år efter år (Wham! – Last Christmas) så find nye på Spotify eller en anden streaming-tjeneste. Bed fx dine venner om forslag til sange, som du kan sammensætte til en jule-playlist.

Nyd en virtuel tændt brændeovn på Netflix

Har du ikke lige en gammeldags brændeovn i lejligheden, så kan du nyde virtuel knitren fra TV’et med Netflix – hvis det ligefrem ryger fra det, anbefaler vi på det kraftigste, at du slukker ilden, der er gået i TV’et. Du kan streame optagelser af flammer med og uden julemusik.

Forbered julebordet med Evernote

Når du bliver helt sulten af at læse en ny opskrift på brunede kartofler, så gem den i Evernote. Med app’en kan du både tage billeder af opskrifter fx i blade og klippe dem fra internettet. Har du app’en på mobilen, så undgår du, at opskriften ligger derhjemme, når du skal handle ind til at lave maden.

Alle nævnte apps kan fås til android og ios – Netflix også til fx Smart TVs og PS4.

Hvilke apps bruger du til at forberede julen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

2 Comments
 • Mikkel
  december 7, 2016

  Jeg bruger Trackbox til at spore mine julegaveindkøb efterhånden som de bliver afsendt. :)
  https://itunes.apple.com/dk/app/trackbox-pakkesporing/id434463494?l=da&mt=8

 • Thea
  december 11, 2016

  Jeg har oprettet ønskesedlerne i ønskeskyen fra postnord i år. Og det har været supernemt og lige til for mig. Dog har der været lidt issues med at få lov at oprette brugere for svigermor, der bruger android. Så måske man skulle overveje st skifte?