Sådan her gider vi godt shoppe! (det bliver nok dyrt!)

1 Min læsning

Bogbutikken som senere blev altmuligt-butikken Amazon har lige præsenteret et bud på hvordan fremtidens supermarked ser ud. Konceptet hedder Amazon Go og går i al sin enkelthed ud på at kunden går ind i butikken. Skanner sin telefon ved indgangen. Og så tager man bare ellers det man skal bruge og forlader butikken. Ingen kasse, ingen kø. Bare produktet lige ned i tasken.

Butikkens teknologi sørger for at købet bliver registret når du forlader butikken og beløbet bliver automatisk trukket fra din konto. Metoden virker smart og nemt og ganske oplagt. Og butikken kommer til at vide præcist hvad du handler og hvornår. Og dermed også hvornår du er på slankekur, er gravid, skal på date eller holder fest. Hvad du køber tegner din profil, og den slags er Amazon allerede gode til. Forvent masser af tilbud og anbefalinger baseret på dine vaner og dine køb. Til gengæld betyder det måske at du faktisk får tilbudt det du har brug for og ikke en masse du ikke er i målgruppen for.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + three =

No Comments Yet.