Elektronista Clutch Mini- Power to go blev lige endnu mere elegant

1 Min læsning

Du kender nok allerede den stilfulde og innovative Elektronista Clutch. Den digitale taske som Elektronista har designet og produceret i samarbejde med London firmaet Knomo. Fantastisk anmeldt af medier fra ELLE og Cosmopolitan til WIRED og USA Today. Nu har den elegante designertaske fået en lillesøster Elektronista Clutch Mini, og den er smart i mere end én forstand.

Hvor Elektronista Clutch har plads til en 10″ tablet og masser af funktionelle lommer til hverdagens ledninger, makeup og creditkort, så er den lille, elegante Elektronista Clutch Mini lavet til en lækker aften i byen. Når du gerne vil være toptjekket og stadig have plads til telefon, kreditkort og f.eks. lidt make up.

Elektronista_Mini_Navy_In Use_Highres-X3

Begge tasker har selvfølgelig det indbyggede 3000 mAp batteri, som kan oplade devices undervejs. Der medfølger en aftagelig rem. Elektronista Clutch Mini koster DKK 1995,-  og kan købes f.eks. på ElektronistaShop.dk Grannysmith.dk og Knomo.com 

Elektronista_Mini_Black_In Use_Highres (2)-X3

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × three =

No Comments Yet.