Digital Yoga – yogaundervisning i stuen

2 Min læsning

Af Karen Grønkjær

Yoga hitter for tiden. Faktisk kan det være svært at få plads på et hold. Yoga er efterhånden for alle og ikke længere kun for hippier og andre, der elsker at ‘mærke efter’. Der findes mange typer yoga og mange måder og steder at dyrke det. Mine egne erfaringer er fra wellness-ophold i ind- og udland, en session i Goa og denne sommers fantastiske gratis street-yoga på havnen her i Horsens.

For tiden har jeg brug for fleksibel træning – altså når jeg har tid og lyst. Derfor var det oplagt at forsøge mig med hjemme-yoga. Jeg fandt app’en All-in Yoga fra yoga.com.

Der findes mange yoga-apps, også flere gratis, men denne passer mig godt:

  • der er en introduktion til forskellige yogapositioner, som du kan bruge hvis du er nybegynder. Og slå op på hvis du bliver i tvivl.
  • billederne er kønne, simple og illustrative
  • du kan vælge mellem 45 programmer; begynder, balance, udstrækning, ryg, styrke, stærke led, åndedræt, afstress og forebyggelse af fordøjelsesbesvær og forkølelse (jeg har ikke testet alle)
  • der er tidsangivelser på alle programmer

App’en er på engelsk, men der bliver ikke sagt så mange ord. Den har kalenderfunktion og en mulighed for at dele på Facebook og Twitter – og lade være.

Det er skønt at dyrke yoga foran sin brændeovn, udendørs, på stranden, på gågaden eller andre favoritsteder. Med en app kan du gøre det, lige når du har tid og lyst. Desuden kan du gøre det sammen med dem du ønsker og ikke bekymre dig om temaet for en nylig artikel fra iForm http://iform.dk/traening/yoga/spoerg-os-hvordan-undgaar-jeg-at-prutte-til-yoga.

Se mere om denne app på yoga.com

Yoga-app’en kan købes for ca. 25 kr. i App Store og Google Play.

karen yoga

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 13 =

No Comments Yet.