ELEKTRONISTA MØDER AIRBNB STIFTER

1 Min læsning

“Crash på min sofa” (eller bo på et gæsteværelse) tjenesten AirBnB lancerer netop nu i Danmark. Elektronista har mødt Joe Gebbia, som er en af stifterne bag sitet. Joe fortæller hvordan en økonomisk presset situation inspirerede til AirBnB og hvordan han selv stadig lejer sovepladser ud i San Francisco. Hør interviewet i fuld længde på iTunes eller på Radio24syvs hjemmeside.  

AirBnB beskriver sig selv som en markedsplads for private boliger. Over 5 millioner boligudlejninger er allerede formidlet gennem sitet. Du kan på siden eller den mobile app udleje og booke overnatningsmuligheder over hele verden. Der er masser af kundeservice og anbefalinger af både værter og lejere sikrer tryghed undervejs. En af de andre beroligende ting man som vært får på AirBnB er en forsikring der dækker mod skader på op til 250.000 kr. Så skulle du være så uheldig, at gæsterne ikke er så flinke som man kunne håbe, så får du altså eventuelle skader dækket. 

I økonomiske krisetider er AirBnB en mulighed for at besøge steder i hele verden uden at bruge en formue.

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − 4 =

No Comments Yet.