ELEKTRONISTA PÅ GADGETMESSE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Idag tog jeg et smut forbi gadgetmessen i Bellacentret. En rigtig god start på noget, der burde blive en tradition i Danmark. Nemlig et årligt mødested for mennesker, der synes teknologi og gadgets simpelthen holder for vildt. Jeg havde en mikrofon og verdens mest tålmodige producer, med og på søndag kan du høre det hele i Elektronista programmet på Radio 24syv.

.

Det er ren gadget galore! Computere, mobiltelefoner, tablets, højtalere, spillekonsoller, små motorcykler, en kæmpe scary robot og en ægte elracer bil fra Tesla. Beep-messen i Bella Centret er the place to be for nørder denne weekend. Men også mest for nørder. Det er mere drengerøvs gejl og hardware grej end det f.eks. er lækkert design, trends og livsstilen omkring teknologien, som er i fokus.

Men hvis man er lidt lun på tech, så vil jeg virkelig anbefale en tur forbi Beep-messen. Man føler sig dejligt blandt ligesindede- også selvom det mest er mænd. Big ups til David Guldager for initiativet!

Du kan besøge Beep-messen i Bella Centret lørdag fra 10-18 eller søndag 10-17. Hør Elektronista gadgetprogrammet søndag kl. 17-18 på Radio24syv. Du kan bidrage undervejs på Radio 24syv Elektronista Facebook siden eller via programmets twitterprofil @ElektronistaLyd. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − nine =

No Comments Yet.