ELEKTRONISTA PODCAST #64 OM VIRKSOMHEDERS BRUG AF SOCIALE MEDIER

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

I anledning af International Social Media Week handler denne uges Elektronista podcast om de sociale medier og hvor vigtigt det er, at sociale medier bliver en del af virksomhedernes kommunikationsstrategi.

#64 Store danske virksomheder som Mærsk, LEGO og SKAT kaster sig over Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin og Instagram. Sociale medier er blevet en seriøst, strategisk del af kommunikationen fra store danske virksomheder. Vi snakker involvering, indhold og hvordan kriser kan styres via sociale medier. Og så er der masser af anbefalede apps sidst i programmet.

Denne uges gæster er: Lars Silberbauer fra Lego, Jonathan Wichmann fra Mærsk og Lene Krogh Jeppesen fra SKAT.

Ugens Apps:

Magasinapp’en: FlipBoard, Vinapp’en: ViVino og rejseapp’en: Check My Trip. Spilapps: Templerun2 til enten iPhone eller Android, Cykelrytter app’en Rolf Er Ren og Clash of clans app’en kan downloades gratis i iPhones AppStore.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 + 13 =

2 Comments
  • Søren And
    februar 26, 2013

    Lene Krogh Jeppesen snakker også om en hel serie af træningsprogrammer. Jeg kan ikke helt høre, hvad hun siger, skaberne hedder. Kan der kastes lys over det? – Eller hvad programmerne hedder…
    Ellers meget spændende at høre de forskellige tilgange til sociale medier, det er der en del andre virksomheder, der kan lære noget af :)