ELEKTRONISTA SØGER NYE TALENTER

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Elektronista-job

Elektronista søger lige nu to dygtige, gerne unge talenter som har lyst til at lære og udvikle sig i et kreativt, digitalt miljø med kort vej fra idé til udførelse. Du må selv bestemme hvor og hvornår du arbejder, så længe du overholder deadlines og er til at få fat på. Skole praktik, virksomhedspraktik, studentermedhjælper eller freelancer. Det er din personlighed og dit talent vi interesserer os for. Begge stillinger er deltid (med mindre vi tager dig ind som praktikant). Læs mere om hvad vi forventer af dig herunder. Send en mail med minimum 5 bullitpoints der viser du er egnet og brænder for jobbet. Vis din kreativitet og link til eller vedhæft eksempler på hvordan du arbejder. Less is more! cv@elektronista.dk

Grafisk multitalent med god pen

Hos Elektronista går vi op i at tingene ser ordentlige ud. Vi søger lige nu en blæksprutte som har styr på Photoshop og Indesign og ikke mindst er fuld af idéer til hvordan Elektronista får endnu mere “lækkerhedsfaktor”. Du vil komme til at arbejde med vores Elektronista Inbox Magasin, vores Elektronista Page Turner magasin og design på Elektronista.dk Det er afgørende, at du også har en god pen, da der følger en del tekstarbejde med jobbet. Og selvfølgelig skal du brænde for lækre gadgets, apps og hele den digitale livsstil. Du må meget gerne være studerende og har du erfaring (eller bare talent indenfor) mode eller designbranchen har vi ekstra meget lyst til at snakke med dig.

Du skal kunne tænke selv, og hvis du er typen som er fuld af idéer og også får dem fulgt til døren, så vil vi meget gerne tale med dig.

Sælger med sans for forretningsudvikling

Elektronista er et stærkt livsstilsbrand med adgang til en knivskarp og interessant målgruppe af digitale trendsettere og elektronikbegejstrede danskere M/K. Lige nu søger vi en person som kan styre brandets kommercielle partnerskaber på de mange platforme.

Du ved, hvad der skal til for at sælge, du har prøvet det før og har måske allerede et godt netværk. Du er god til at identificere de rigtige partnere og få kundemøder i bogen. Du kommer til at sælge til annoncører, der har interesse i at læne sig op af attraktive artikler, videoklip og events indenfor gadgets, smartphones, apps, design og biler.

Du formår at formidle et unikt markedsføringspotentiale til kunderne, og du er ikke bange for at sparke døren ind. Du ser chancen for at deltage i udviklingen af nye produkter og forretningsområder som en stor fordel.

Du er en person med stort drive og du kan slet ikke lade være med at sætte ting i gang. Du forstår hurtigt kundens ønsker og behov og får straks udarbejdet tilbud som matcher. Du sørger for at følge op på dine tilbud, og sikre at de bliver konverteret til salg.

Decideret erfaring med salg af online annoncering vil vægte højt, ligesom allerede eksisterende indsigt i livsstilsområdet og det digitale univers også vil være en fordel.

Vi er ligeglade med din uddannelse men insisterer til gengæld på, at du skal kunne tænke selv og skaber resulater.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.