VIDEOFY.ME – I LOVE U!

2 Min læsning

Af Pernille Abildgaard Ullmann

Dette er en uforbeholden kærlighedserklæring fra en gadgetgirl, der har tabt sit hjerte, til en video-app.

videofyme Screenshot

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker alt, der har med grafiske og visuelle udtryk at gøre, og jeg spammer jævnligt både egne Facebooksider, Pinterest og blogs, med billeder, enten direkte fra telefonen eller gennem Instagram og Vine. Og på sociale medier er det visuelle en let måde at nå ud til rigtigt mange. Selvom jeg som skribent ikke er meget for at indrømme det, så siger et billede altså stadig mere end ord. Og VideofyMe er simpelthen en app med så høj lækkerhedsfaktor, at jeg i skrivende stund slet ikke er færdig med at savle over den!

VideofyMe er en video-app hvor du kan lave små film, der er op til 10 minutter lange. Du aktiverer kameraet ved tryk på skærmen, og kan lave så mange små klip du vil. Derefter kan du redigere længden af klippene og flytte rundt på rækkefølgen, blot ved hjælp af drag-and-drop, direkte på din skærm. Er man til lækre Lo-Fi filtre -og det er jeg tilfældigvis- så er der selvfølgelig også sådan nogen, så du kan lave både Indie-video’er og Film Noir med din smartphone.

Videofyme Screen shotNår filmen er færdig kan du, hvis du vil, vælge en mp3 fra dit mediebibliotek, og 3-2-1 så har du en musikvideo! Vel og mærke en som alle kan finde ud af at lave. Og så kan den naturligvis deles på Youtube, Facebook og Twitter eller en helt masse andre sociale medier, eller indlejres direkte på din blog eller hjemmeside.

Videofy.me screenshot
VideofyMe egner sig særdeles godt til film, hvor du selv er stjernen!

Jeg kan slet ikke holde op med at være begejstret over denne her app. Det eneste dårlige jeg har at sige om den er, at den er lidt af en tidsspilder. Når man først er gået i gang med at lege med den, kan det være svært at lægge den fra sig. I forhold til et professionelt redigeringsværktøj, har den selvfølgelig en del begrænsninger, og kvaliteten af video optaget på en mobiltelefon er også ret varierende. Men det vejer den mere end op for med sin brugervenlighed, og generelle gadget-lækkerhed, og jeg kommer helt sikkert til at bruge VideofyMe rigtigt meget i fremtiden både til fjollede selfie-videos (en ”selfie” er et billede man tager af sig selv med sit kamera og uploader til et socialt medie) og til mere seriøse ting som stemningsbilleder fra events eller små produktfilm. 

VideofyMe fås både i iTunes og GooglePlay og er gratis både at downloade og at bruge. I Love It <3

Følg Elektronista på Videofy.me hvor Christiane Vejlø også leger med levende billeder. Her har hun lavet en lille film fra en søndagdagstur i biografen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − thirteen =

4 Comments
 • Ih det lyder skønt med sådan en app. Jeg har faktisk gået at tænkt på, at jeg gerne ville have et redigeringsværktøj til mine videoer af mine børn, fordi jeg ofte filmer lang tid før guldkornene kommer. Så er det jo ret smart, at man lige kan klippe det kedelige væk. Det må prøves :)

 • Patrick Lef
  juni 3, 2013

  Vilket fint inlägg, VideofyMe älskar dig också! <3

 • Pernille Abildgaard Ullmann
  juni 3, 2013

  Signe: Ja den er skøn ikke -der er dog kun plads til 10 minutters video’er men man kan selvfølgelig redigerer lidt undervejs, hvis poderne tager for langt tid om at gøre noget interessant :)

  Mange Hilsner
  Pernille

 • Pernille Abildgaard Ullmann
  juni 3, 2013

  Patrick Lef:
  Haha, nårh , det er jeg glad for ;)

  Mange hilsner
  Pernille