RENS SKÆRMEN MED PARFUME

1 Min læsning

Én ting er, at det er praktisk at holde touchskærmen på sin smartphone eller tablet ren og fedtfri, så den er lettere at aflæse. Noget andet er at rense skærmen med velduft. 

skærmrens-parfume

Det er i hvert fald meningen med Elecoms nye skærmrens, som fås i 10 varianter, der efterlader skærmen duftende som f.eks. lavendel, roser, grapefrugt, citrongræs, appelsin eller moskus. Elecom hævder, at de velduftende sprayflasker og våde renseklude faktisk rengør effektivt og anti-bakterielt.

292926_10200719136554918_1613059830_nI Japan koster de små sprayflasker omregnet 75 kroner stykket, mens en pakke med fem servietter sælges for 35 kroner…

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × five =

2 Comments
  • Mon vi snart får den trend at se i Danmark? Spøjst koncept i hvert fald – jeg plejer personligt at være mest til en “bomuldspolering”, alt efter hvad jeg lige har ved hånden.

  • Mads Phikamphon
    marts 11, 2016

    Det er du ikke alene om Emil. Selvom vi sidder i parfume og makeup til knæene, så bruger vi også bare bomuldspoleringen.

    Savner man iøvrigt en velduftene computer, så er en anden mulighed et USB stick med duft.