SPIL APPBEFALING – TETRIS ANNO 2013

2 Min læsning

Klassikeren over dem alle, Tetris, er blevet genopfundet til den moderne verden og det er mindst lige så vanedannende som originalen.

Appbefaling Tetris Blitz

En moderne klassiker

Tetris er nok det spil, som alle kender eller har mødt på et tidspunkt i deres liv. Det russiske blok spil, der blev gjort populært på Nintendos første maskine og sidenhen har været at finde på alt lige fra lommeregnere til Smart-TV’s. Der findes nok ikke en maskine med en skærm, hvor du ikke kan spille Tetris.

Nu er Tetris blevet genopfundet til touchskærmen i Tetris Blitz. Det er en ny og særdeles sjov måde at spille den gamle klassiker på.

Tetris Blitz Appbefaling

I Blitz har du to minutter, hverken mere eller mindre, til at få skrabet så mange point sammen som overhovedet muligt. Det gøres selvfølgelig ved at sætte klodser på skærmen, så de danner hele linjer og bliver ryddet. Twistet i Blitz er, at det hele går super stærkt, og du efter hver runde kan købe ekstra power-ups, som hjælper dig med at få endnu flere point.

Efter hver runde kan du forbinde til Facebook og sammenligne dit resultat med venner, og så begynder det pludselig at blive personligt. Den går frem og tilbage i jagten om at sidde på førstepladsen og længere tid du bruger med Blitz desto mere af spillets dybere strategi kommer op til overfladen.

Jeg har været helt og aldeles afhængig af spillet de sidste par dage, og fordi det kun tager to minutter at køre en runde igennem, er det nemt at presse ind i en travl hverdag. Elsker du konkurrence, Tetris og at blære dig overfor dine venner, så er Tetris Blitz så absolut værd at hente.

Tetris Blitz er gratis, og fås på iPhone, iPad og Android

tetris-blitz

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

No Comments Yet.