Elektronista top 5 billeder på Instagram 2013

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg elsker de visuelle godbidder man dagligt får med Instagram. Det har været et sjovt år med masser af Instagram moments, og jeg har samlet @Elektronista’s  top 5 mest like’de billeder i en lille video. Få historien til hvert billeder herunder.

5. Selfie mash up- Helle Thorning i selfie situationen og Lars Lykke med ca. de samme mennesker i en lidt mere stiv sammenhæng. Jeg repostede billedet fra @kunstmann fordi jeg simpelthen var så træt af at høre på at Helle var for uformel. Det må være svært at stille nogen tilfreds, når man er top politiker, og jeg er ret sikker på at hendes uformelle adfærd var med til at skabe en god stemning i situationen. Og det er vel ikke dårligt for en dansk statsminister at være på “selfie” med verdens to mest magtfulde politikere?

4. Stormlift- Jeg var fanget på mit kontor i efterårets første kæmpe storm. Jeg skulle skynde mig hjem og blev derfor nød til at gå ud selvom et stilads var ved at falde sammen omkring mig. Det var umuligt at cykle, busserne kørte ikke og der var ingen kontakt til taxi. En kollega gav mig en cykelhjelm på og jeg lavede et skilt med teksten “Stormlift Østerbro”. Der gik ca. 3 minutter så sad jeg i en dejlig varm Audi. Den historie kan du læse her. Den er sjov!

3. Østeranlæg i efteråret- Jeg havde været med min familie til Halloween i Tivoli og vi gik hjem gennem parken. Lyset var fantastisk og mindede mig om engang jeg var i Japan i efteråret. Bladene var smukke og det var et virkelig perfekt øjeblik jeg ikke kunne lade være med at fange.

2. My phone is off for you- I en tid hvor opmærksomhed er blevet noget af det mest intime man kan give hinanden faldt jeg for den her lommeklud. Den mindede mig om at nogle gange skal man bare slukke telefonen i respekt for den man er sammen med.

1. Totte på Instagram- En børnebog hvor gode gamle Totte kommer på Instagram. Den slags hitter blandt folk på Instagram. Det er sjovt og ironisk og heldigvis ikke en rigtig bog.

Du kan selv lave din egen top 5 over mest likede Instagram billeder med Statigram.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 2 =

1 Comment
  • Maria Elmelund
    december 31, 2013

    Hvornår bliver vinderen af Huawei mobilen fundet? Jeg venter i spænding ;)