EM MED I LOMMEN – 3 GRATIS APPS

2 Min læsning

Først bankede vi de orange fra Holland, så tabte vi til de røde fra Portugal og på søndag bliver det en rigtig gyser, i kampen mod Tyskland! Her er 3 fede gratis EM-apps til mobilen!

Official UEFA EURO 2012 app fra UEFA

Official UEFA EURO 2012 app’en, giver dig mulighed for at følge dit yndlingshold og dele spændingen med alle vennerne på Facebook og Twitter, uanset hvor du er.

Med den her app kan du læse de nyeste artikler om EM og se videointerviews med både spillere og trænere. Du får også adgang til kampoversigter, spillerprofiler, detaljerede statistikker og fotogalleri. App’en kan downloades gratis i Iphones AppStore og i Androids GooglePlay

UEFA EURO 2012TM app fra Carlsberg

Få daglige internationale nyheder, før – under og efter kampene, med Carlsbergs egen EM app. Ved du ikke, hvor du skal tage hen og se kampen med vennerne, kan du bruge barsøgeren til at finde et sted nær dig, at se kampen.

Med app’en på mobilen, har du adgang til gruppestillinger og kampstatistikker, og live-referater af kampene inklusiv fuld skærm- og filtermuligheder. App’en har også en videosektion, med oversigter over særlige spillere du skal holde øje med, event guides og pressekonferencer, samt hele hold- og spillerprofilbeskrivelser. App’en kan downloades gratis i Iphones AppStore og i Androids GooglePlay

ScoreMobile FC app fra Score Media

ScoreMobile FC app’en giver dig en komplet dækning af alle mål og kampe under EM. Med app’en får du live scores, nyheder, video, statistik, odds og meget mere. Hvis du gerne vil følge med i EM, men ikke har tid til at smide dig foran skærmen og se alle kampene, kan du med ScoreMobile FC app’en tilmelde dig gratis beskeder, så du er opdateret hver gang der er scoret mål, når der er givet røde kort, og selvfølgelig de endelige resultater, så du hele tiden kan følge med i de seneste nyheder om din favorit hold.

Hvis Danmark skulle være så uheldige ikke at gå videre i EM, kan Scoremobile FC stadig bruges, fordi du med app’en kan følge med i alle de bedste ligaer fra hele verden, samt OL i London senere på året. App’en kan downloades gratis i Iphones AppStore og i Androids GooglePlay

Vi krydser selvfølgelig fingre for at Danmark vinder over Tyskland og går videre!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 12 =

2 Comments