THUMPS UP FOR FESTIVAL-APP

2 Min læsning

Af Danni Kirstine Skou

Er du en af de heldige musikelskere, der i den kommende weekend skal til Northside Festival og mæske dig i lækker musik? Så er det værd at hente Northside app’en, der kan være ganske uundværlig at have i lommen.

I gamle dage var det nogle gange nødvendigt at studere standere og kæmpe-kort med en ’du står her’-prik, når man i halvberuset tilstand forsøgte at finde rundt på diverse festivaler. Det er heldigvis so last century og det er Northside Festivalens app med til at slå fast. For med den i hånden er al info altid med dig – ganske smart!

Via app’en, der i øvrigt er vidunderligt brugervenlig og æstetisk lækker, får du et overblik af kaliber over alt det nødvendige: Kort over pladsen, nyheder om festivalen, musikprogram, oversigt over boder og meget mere. Men udover de rent praktiske ting, er der kredset om flere lækre detaljer og indhold.

Eksempelvis plejer app’en enhver festivalgængers kærlighed til musikken, fordi det er muligt at lytte til de forskellige kunstnere via Spotify forud for festivalen. Derudover er det muligt at dele ting på Facebook og twitter, ligesom man kan strikke sit eget personlige musikprogram sammen. En neat lille tilføjelse er også, at der rundt omkring på Northside Festivalen vil være QR-koder, som den indbyggede scanner kan afkode – der vil angiveligt være konkurrencer og specielle tilbud at hente. Spændende! Og interessant at se, hvordan Northside søger at knytte online og offline oplevelsen tættere sammen.

Northside app’en er gratis og findes både til iPhones og Android.

Hvad med dig, skal du til Northside? Og i så fald, hvad synes du om app’en?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − nine =

2 Comments
 • Ole Frank
  juni 16, 2012

  Besøg Innoside på Northside, hvor du bl.a. kan lave dine egne QR koder, som andre kan scanne. Innoside har mange andre brugerinvolverende oplevelser, som alle er skabt af studerende iværksættere fra Studentervæksthus Aarhus under Center for Entreprenørskab og Innovation v Aarhus Universitet

 • anso
  juni 18, 2012

  Jeg var på Northside og app’en var ganske uundværlig. Den fungerer helt vildt godt og som fast Roskilde Festival-gænger i en årrække, kan det kun undre mig, at de ikke har præsteret på det område endnu. Northside er digitale front-runners!

  /Anso