GLEM BØDE- PARKERINGSAPP GØR DET HELE LIDT NEMMERE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Glem mønter, dankort og parkeringsbøder. Ja glem det hele. Det sker der ikke noget ved. En ny parkerings app er din redning i parkeringsjunglen.

Den kan godt nok ikke hjælpe dig med at finde en plads og lave selve parkeringen. (For parkeringshjælp tjek artiklen “Look no hands”). Til gengæld sørger den for, at du altid kan betale billetten og ikke behøver at få bøder.

Det er i forvejen så kedeligt at parkere, at Elektronista tager imod ny tidsbesparende parkeringsapp med kyshånd. Du downloader app’en Parkman og taster dine betalingsoplysninger ind i det sikrede system.  Når du har fundet en parkeringsplads åbner du app’en og ved så automatisk via GPS hvilken zone din bil befinder sig i. Når du ønsker at stoppe parkeringen trykker du bare “stop parkering”, og så modtager du din faktura.

Der er stor chance for du sparer ved kun at betale for den tid du skal bruge, men vær opmærksom på, at Park Man app’en tager et gebyr på 5-7 kr. pr. parkering.

Smart for virksomheder som nemt vil betale for deres medarbejderes parkering. Smart for selvstændige som vil trække parkering fra i skat. Smart for dig der aldrig har mønter på dig eller altid kommer til at fejlvurdere din tid og enten betale for meget eller endnu værre- får en bøde!

ParkMan app’en findes til både iPhone og Android og den er gratis at downloade. den virker i dele af skandinavien og lige nu kan du optjene parkeringskredit ved at anbefale app’en til dine venner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × 3 =

3 Comments
 • anderslorentsen
  juni 22, 2012

  Smart! Men øhh hvordan ved parkeringsvagten man har benytter denne app?
  Skal man så lægge fon’en på instumentbrættet:-)

 • Ms Nielsen
  juni 23, 2012

  Prøv at Google
  Parkman Europark
  Parkman virker kun på offentligt kontrollerede P-pladser, men ikke på P-pladser, der kontrolleres af private firmaer som Europark.
  Se også denne lille artikek, hvor Ekstrabladet har kigget Parkman og deres “undersøgelse” af besparelser ved at bruge produktet efter i sømmene:
  http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article1769297.ece

 • Peter R
  august 29, 2014

  Parkman virker også i Malmø.