UGENS SPIL: UNDERHOLDENDE HJÆLP TIL LØBETUREN

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er ofte svært at finde ud af hvad der er godt, og hvad der er skidt. Der er mere end en halv million forskellige apps der ude (tak skæbne!). Derfor giver Elektronista dig hver uge en appbefaling af et spil som kan underholde dig ugen ud. Hurra for det!

Mangler du motivation til, at tage den der løbetur hver uge? Så er Zombies, Run! Det perfekte “spil” til dig.

Med Zombies, Run finder du helt ny motivation til dine løbeturer. Det blander ganske almindeligt løb med en medrivende historie, der giver den gamle løbetur et helt nyt liv.

Det hele begynder så snart du tager høretelefonerne, og løbeskoene på. Så bliver du til Runner 5, en af de mange “Runners” der i zombie-fremtiden vover pelsen ude på gaderne for, at samle forsyninger til de sidste bastioner af mennesker der har overlevet.

Zombies, Run! blander historie og motion med din telefon. Mens du løber får du fortalt om historien om hvad der er sket, og verdens tilstand. Ud af det blå kan zombierne komme, og så gælder det om at sprinte, så hurtigt du kan for at slippe væk. Spillet bringer en helt ny vinkel til motion, og gør det sjovt på en måde som musik simpelthen ikke kan.

Udover at få fortalt historien om zombierne kan du også blande din egen musik ind i baggrunden, så der stadigvæk er nogle toner at løbe til.

Når du så er færdig med løbeturen, og er kommet hjem (i virkeligheden altså), kan du bruge alle de ting du samlede op på din løbetur og opgradere din base. Det åbner op for nye missioner, mere historie og endnu flere elementer i spillet.

Det bedste ved Zombies, Run! er, at det ikke tvinger dig ud på alle mulige skøre løberuter du ikke gider eller kan magte. Spillet justerer sig til hvor langt du løber, og det eneste det gør er at pifte dit motionsliv.

Zombies, Run! fås til iPhone og iPod Touch til 48kr.
(En Android version kommer meget snart)

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × five =

No Comments Yet.