ENDELIG FILTERFRI HØRETELEFONER – FOR REAL!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Høretelefoner som aldrig mere filtrer sammen. Og ja nu ser problemet ud til at være løst- sådan rigtig løst. Og haps- så fik man også lige et funky armbånd med i købet!

Det kan godt være at filterfrie høretelefoner allerede er blevet lanceret og jeg har dem også. De filtrer bare stadigvæk. Derfor er jeg også ret ekstatisk over et sæt jeg stødte på idag til CES messen i Las Vegas. Cord Crunch høretelefoner har nemlig tilsyneladende løst to problemer der ellers altid opstår med især de såkaldte in ear høretelefoner. Nemlig 1. At løse ledninger i tasken er noget rod og 2. at ledningerne filtrer sammen, når de rasler rundt i tasken.

Cord Cruncher lader en elastisk gummiring indkapsle ledningen, når den ikke er i brug. I praksis betyder det et par høretelefoner som kan pakkes ind i sig selv og klikkes sammen og faktisk bæres som et armbånd. Findes til ca. 165 kr. på cordcruncher.com hvor en lille film også viser præcist hvordan produktet fungerer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 2 =

No Comments Yet.