Er bambus-keyboards det nye?

1 Min læsning

Ud med plastic! – nu skal dit keyboard være af bambus.

Impecca Bluetooth  Bamboo KeyboardDu kan næsten mærke det i fingerspidserne, ikke? – hvor bæredygtigt et keyboard af bambus må være i forhold til dit normale af plastic.

Billedet ovenfor er et bambuskeyboard fra Impecca. Det forbindes med tablets og smartphones via Bluetooth (rækkevidden er på 10 meter) og koster omkring 70 dollars.

Grunden til, at bambus kaldes særligt bæredygtigt, er, at det vokser meget hurtigere end træer. Nogle bambusarter vokser over en meter pr. døgn og er altså meget hurtigere færdigvokset og klar til at blive fældet i forhold til fx et egetræ, som tager 50 år om at vokse op.

Firmaet bag, Impecca, laver også iPad- og iPhone 6-covers i bambus. Se mere på impecca.com, der lige nu desværre kun leverer til USA.

Hvis du bare SKAL have et bambus-keyboard, kan du købe et på decorateshop.dk til 1299 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 15 =

1 Comment
  • Ebbe Nikolajsen
    august 19, 2015

    Efter hvad jeg kan se på billedet, så er det ikke et dansk tastatur. Altså med æ ø å. Okay, jeg er rimelige kvik, når jeg skal sige det selv. Jeg synes bare, det ville være smart, hvis man nævnte det i artiklen.