Hav en fest med dine digitale billeder!

1 Min læsning

“Hav en fest med dine billeder!” lyder opfordringen fra Pic Collage – en billed-kollage-app, der allerede bruges af mange millioner mennesker til at sætte fut under de digitale skud.

pic collage 1

Der findes masser af apps, som kan bruges til at lave kreative kollager ud af de billeder, du har liggende på din telefon.

En af de bedre af slagsen er app’en Pic Collage, som er både nem og sjov at bruge. Den kan både tilføje billeder direkte fra din fotorulle på telefonen samt billeder, der ligger på din Instagram- og din Facebook-konto, og der er et væld af forskellige layouts at vælge imellem.

Og når collagen er færdig, kan du dele den på de sociale medier, sende den som email eller få den omdannet til et personligt postkort, som sendes til din hjemmeadresse.

Pic Collage (se hjemmesiden her) er blevet downloadet mere end 55 millioner gange. Og ifølge en meget begejstret bruger på App Store er den så nem at bruge, at hendes toårige datter laver fine kollager helt selv – og uden assistance.

Pic Collage er gratis og kan downloades både til iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + eighteen =

No Comments Yet.