Er din fest sjovere end min?

2 Min læsning

Er der nogen, der laver præcis det samme som dig lige nu? Det kan app’en Tworlds vise dig – på en meget enkel måde.

Party
App’en Tworlds giver dig et uredigeret blik ind i en anonym fremmeds liv. Ligegyldigt eksperiment eller et vindue til verden?

Sådan fungerer den: Du logger in (med twitter eller facebook) og giver app’en adgang til dit kamera. Det eneste app’en ved om dig, er den by, du befinder dig i. Så vælger du mellem 26 hashtags – for eksempel #coffee, #book eller #happy. Du tager et billede inspireret af et af disse – og øjeblikkeligt matches du med en anonym person et sted i verden, der også lige har taget et billede af sin kaffekop, den bog, de er i gang med, eller sit glade ansigt.

WowHvorfor? Well. Ideen med app’en er at give et ”upoleret glimt af en andens virkelighed”. I modsætning til de fleste andre billeddelings-apps kan man ikke lægge et lækkert filter på eller redigere billedet på anden vis. Ifølge skaberne af Tworlds vil nogen bruge app’en som et spil eller en social konkurrence (hvis fest er sjovest? hvis baby er sødest?). Andre vil bruge den som et vindue til verden, til at “opdage det ukendte”.

Og ja, sandsynligvis er der i øjeblikket tusindvis af billeder af kaffekopper og skriveborde på Tworlds. Men der er nok også en del, der har kastet sig ud i de mere følsomme hashtags (#alone). Og hvis skabernes drømme opfyldes, er der dermed nogen, der vil kunne bruge app’en som trøst i et trist øjeblik. Eller blot til at vække eftertanke.

Prøv selv på Tworlds, der kan downloades gratis til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + ten =

No Comments Yet.