Hvordan undgår du spoilers i Game of Thrones?

2 Min læsning

Juhu, så er vi i fuld sving med Game of Thrones igen! Her er 3 tips til, hvordan du undgår spoilers hver uge. Vigtigt!

game of thrones sæson 5 spoilers
Så er sæson 5 i Game of Thrones endelig endelig endelig i fuld gang!

Men kender du det her: Du er måske ikke lige den allerførste, der får set hvert afsnit, selvom du glæder dig helt vildt hver uge. Og pludselig begynder venner og bekendte at afsløre godbidder og handling fra det nyeste afsnit på de sociale medier. Argh! Hvad gør du?

Her er 3 tips:

1) Hold dig helt væk fra sociale medier indtil du får tid til at se afsnittet. Dette er den sikreste metode. Men for nogen er det meget svært.

2) Installer app’en Spoiler Shield, der både fungerer på iPhone og Android. Den filtrerer updates i dit nyhedsfeed fra, der handler om de tv-serier, du selv har valgt du ikke vil se updates om. Hvis du altså husker at tilgå både facebook og twitter GENNEM Spoiler Shield-app’en. God idé, men app’en virker ikke helt stabil.

3) Håb på, at Google får udviklet et spoiler-filter I EN FART. Google har for ganske nylig fået patent på et system, der automatisk renser dine sociale medier får updates om den tv-serie, du er i gang med.
Svagheden ved dén plan er, at tjenesten ikke er udviklet endnu. Men vi krydser fingre, for dét ville altså være brugbart.

Hvordan undgår I spoilers? Del det med os! Vi HADER spoilers!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − eleven =

No Comments Yet.