Erotik på mobilen

1 Min læsning

En dansk app med erotiske noveller hitter hos danske kvinder. App’en hedder Lace, og kort efter lanceringen røg den op som den fjerde mest solgte app i Danmark.

Lace iPhone
“En smartphone er det oplagte sted at læse erotisk litteratur”, lyder det fra Nina Nissen og Sara Frederiksen – kvinderne bag app’en Lace , der indeholder erotiske noveller skrevet af danske forfattere.

Hvorfor? Fordi man med telefonen i hånden kan læse de erotiske noveller hvor som helst og når som helst – helt diskret. Og Lace er da også blevet så godt modtaget, at der nu arbejdes på at lancere den internationalt.

Lace indeholder 20 noveller i forskellige erotiske genrer (“erotik”, “first love” og “romantik”) og kan downloades til iPhone og iPad for 19 kr.

Man kan også snakke med andre læsere på app’en wall – og der er mulighed for at skrive kommentarer til forfatterne, som måske kan skrive en alternativ slutning, hvis man har særlige ønsker.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 14 =

No Comments Yet.