Internettets modekommentar: Katy Perry efteraber Britney Spears anno 2003

2 Min læsning

Af @Oskarder og @LindaCorfitz

Døgnet efter MTV Video Music Awards summer internettet af sammenligninger mellem stjernerne og andre i lignende beklædning. Konceptet er en internetklassiker ved navn Who Wore It Better, og årets højdepunkt var Katy Perrys denim-homage til Britney. VMA. Perry Justin

Natten til den 25. august var Twitter i femte gear på grund af MTVs Video Music Awards (VMA). Folket havde sat snuden op efter et legendarisk populærkulturelt minde som sidste års Twerking Miley, Gaga i kødkjole, Kanye West som afbrød Taylor Swift eller et homoerotisk kys mellem dronningen og prinsessen af pop. The netizens måtte skuffet konstatere, at de store skandaler udeblev. I stedet blev showet kaldt for The #BeyMAs med henvisning til, at Beyoncé ejede showet. Og det gjorde hun ifølge Buzzfeed, generel folkestemning og Facebooks data, som afslørede at Beyonces optræden var den mest virale under The VMAs. Vma moments
Men før stjernerne begyndte at optræde, poserede de på den røde løber. Tak for det. Det er halvdelen af showet. Og den del bliver endnu bedre, når internettet tolker på, hvad det egentlig er berømthederne har iført sig eller begynder at spekulere i årsagen. Udover Katy Perrys homage til Britney og Justins full denim-outfit i 2003 var der også andre gode eksempler.

Amber Roses klare reference til halvnøgne Rose McGowan fra 1998. Skærmbillede 2014-08-25 kl. 15.15.24 Taylor Swifts lille onezie sendte tankerne til en påfugle-skøjteprins. Taylor swift  Kim Kardshian får sjældent et ben til jorden på internettet. Kim K Konceptet stammer fra mode- og sladderblade og hedder på både internettet og i de glittede blade: Who Wore It Better? Men brugerne på diverse hjemmesider og blogfora holder sig ikke til, at gevandterne nødvendigvis skal sammenlignes med andet tøj. Her er nogle klassikere.

Til Golden Globe i 2013 var alle #lawrencing. Inklusiv Ariel. Lawrence

Who’s hotter? Gaga vs Outdoor

En hund prøver sig med Justin Timberlakes tidligste hårstil. Justin Timberlake_dog

Da Kim Kardashian var gravid, holdt internettet sig heller ikke tilbage. Skærmbillede 2014-08-25 kl. 15.34.55

No Mercy. Skærmbillede 2014-08-25 kl. 15.35.31 Oskar Laug Jensen og Linda Corfitz Jensen ejer virksomheden Memetic.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − 10 =

No Comments Yet.